utorok 29. decembra 2015

Ako by to mohlo vyzerať na svahu s inou ako komunistickou čiapkou?

Pozdravujem z medzisviatkového šialenstva. Ako gazdujete? Predpokladám, že sa nachádzate tak ako ja v procese pribúdania kilečiek z tých všetkých zemiakových šalátov, niekoľkomiliónových návštev, dvetisíc pätsto koláčov.. a vy si jednoducho musíte zobrať, lebo ste jednoducho na návšteve. Poznám. Aby sme sa úplne nezbláznili z deformácie postavy, jeden recept na útechu poznám - vyraziť do obchodov a z tých vraj povianočných zliav si kúpiť niečo pekné a s pocitom ukľudnenia sa vrátiť späť do bežného života Vianoc trávenia s rodinou.
Čo chvíľa bude po sviatkoch a šanca, že vyrazíme niekam lyžovať je celkom vysoká. Preto treba nezanedbať ani obdivuhodný outfit na svahu! Ja viem, že lyže sú tiež nejak podstatné, ale predsa nebudete obiehať sexi lyžiarov v tej starej komunistickej kombinéze! Predpokladajme, že už lyžujete ako najväčšia majsterka sveta v lyžovaní, kombinézu by ste našli v tých povianočných zľavách kde ste sa boli ukľudniť, no a, aby vám pri všetkej tej kráse a neuveriteľnej rýchlosti akú podávate na svahu neomrzli ušká možno by sa vám hodila aj nejaká tá fajn čiapka. Sklamem vás, teraz sú vam tie dokonale keratínom upravené vlasy trochu na nič. Tak sa pozrime nato ako by to cca mohlo vyzerať.





Photos by: Dalibor Holec

9 komentárov:

  1. Krásný fotky. :)
    Nejvíc mě zaujaly ty boty, to je pecka! :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kráásna to ti teda pristane:)no inak už by som sa aj išla lyžovať,ale hádam sa už dočkáme tej zimy ako má byť.. ale vieš čo? keď si predstavím tie obchody nabité a milion ľudí tam vôbec ma to tam neláka:) poviem si že veďmám plné skrine čo budem stále míňať radšej sa tam vyberiem keď už bude kľudnejšie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne fotky ta čiapka je zlatá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. P.S: Chcela by som ťa poprosiť, či by si sa neskočila pozrieť na blog mojej sesternici: partofnicol.blogspot.sk, je ešte len začínajúca blogerka a veľmi by ju potešila tvoja návšteva :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne fotky :)

    accessoriesforbeauty.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. See my year 2015 in outfits. Happy new year 2016 and may our outfits be even better ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super outfit a krásne fotky! :) Tá čiapka je naozaj krásna :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. okomentovala jsi mi článek na blogu a díky tomu jsem objevila tvůj blog:) musím říct, že tu máš opravdu nádherné fotky! jsi krásná:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť