utorok 28. júla 2015

Outfit na každý deň

   
       Ahojte prichádzam za vami s veľmi praktickým nápadom na outfit, ktorý sa hodí takmer úplne všade. Ide o typickú letnú kombináciu, ktorú si môžete obliecť na niekoľko spôsobov. A to je biele tričko/tielko s riflovými kraťasmi.


       Musím povedať, že biele tričká tvoria podstatnú časť môjho šatníka. Mám všetky možné strihy,
krátke, dlhé, ku krku, s výstrihom, športové, elegantné, pohodlné... proste asi všetky. A musím taktiež povedať, že mi zachránili život už niekoľkokrát.

   
 Cez leto milión akcií a keby mám zakaždým riešiť, čo si oblečiem bolo by to dosť drsné. Preto to veľakrát riešim takto. Vezmem biele tričko navolím doplnky rôznych farieb (kabelky, bižutériu, slnečné okuliare...) a zakaždým je ten outfit iný ikeď mám stále to isté tričko.

 
          Najlepšie na tom všetkom je, že obyčajné jednoduché tričká sú vždy tie najlacnejšie. Čiže majland ušetrený. U mňa jednoznačne však najviac boduje biela farba. Dá sa naozaj zladiť so všetkým, myslím že viac ako iné farby. Konkrétne toto mám z HM len za 5 volov.

   
      Vždy sa nosili a stále sa nosia riflové kraťase. Toto leto sa nosia so zvýšeným pásom. Čo hovoríte na tento strih? Páčia sa vám viac ako klasické bedrové? U mňa jednoznačne tentokrát bodujú s vyšším pásom. Pekne zvýraznia postavu, zadok ...schovajú bruško. Sranda nie? :D Ja som na tieto natrafila v mojom obľúbenom obchode - Bershke a stáli len nejakých 12 eur, čo je celkom znesiteľné nie?



      Mojou najväčšou závislosťou medzi doplnkami pre toto leto sú jednoznačne slnečné okuliare. Ikeď ich mám veľa, stále mi nestačí. Vždy sa nájdu nejaké, aké ešte nemám. Keďže toto leto na 1.mieste jednodznačne figuruju tie s farebnými sklami, v mojej zásobe sú už druhé (samozrejme s inou farbou). Mám ich zo stránky letný hit. Po preštudovaní ich stránky zistíte, že majú naozaj zo všetkého a vedela by som si vybrať znova a znova!
 

        Vždy keď vytváram príspevok - outfit (a keď chcem udávať inšpiráciu) musím myslieť na všetko. Takže okrem oblečenia a make upu aj vlasy. Teraz som sa s nimu pekne pohrala. Natáčala som dlho dlhoo, ale oplatilo sa. S prácou som spokojná, mala som chuť k tomuto outfitu na crazy vlasy a zmenu. Použila som aj príčesky so živých vlasov, preto ich mám dlhšie.


       Keďže na fotkách dominujú výrazné farby, hodí sa aj výrazny make up. A tým je v tomto prípade červený rúž. Myslím, že žiadny iný by sa mi tu nehodil viacej, preto som zvolila tento. Je veľmi ženský a crazy.


       Čo sa týka celkového outfitu, stačí ak pridáte napr. opasok a náušnice jednej farby - máte vytvorený outfit. Alebo zladíte s riflovou budnou ak je chladnejšie. K tomuto outfitu môžete nosiť akúkoľvek obuv od conversiek cez baleriny po lodičky.


          Pri vytváraní príspevku - outfitu - musím myslieť aj na pozadie pri fotení. Nemôže mi napríklad outfit splývať s pozadím, musím mať jasne vytvorenú predstavu premyslenú, vždy čo najviac do detailov. Tentokrát mi veľmi vhodné prišli grafity, tým že je prostredie "haki baki" outfit vyniká. Nevynikal by napríklad na fotení pri bielej stene atď.

Sledovať ma môžete ja na Instagrame.

Krásny večer...

Dominika

13 komentárov:

  1. Krásne upravené vlasy. Predposledná fotka je perfektná. :-)

    Katharine-fashionisbeautiful
    Súťaž so Zonerom

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tyhle fotky a vůbec celý outfit nemají chybu! O těch vlasech nemluvě, ty jsou nejlepší!
    http://realmfulloflittlepleasures.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem krásne :) tak predsa sa oplatilo tak dlho ich natáčať :D

      Odstrániť
  3. Ty fotky vypadají jak někde z tumbrl! Moc pěkný:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadáš jako Rita Ora :) skvělé fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Úplne sa mi hodíš k tej stene čo je za tebou! Veľmi dobre:)
    PS: máš krásne vlásky:)

    http://baribircak.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Máš opravdu nádherné vlasy!:) A jinak ty fotky jsou skvělé. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. viem o čom hovoríš s tými tričkami , som na tom rovnako :) a inak pekný účes :)

    OdpovedaťOdstrániť