piatok 10. júla 2015

Desatoro božích prikázaní na kúpalisku

Je piatok, najkrajší deň v týždni, VITAJTE! Víkend je za rohom a možnosť, že navštívime kúpalisko je relatívne dosť vysoká. Ako zapôsobiť ako mega super najviac špica bohyňa a ako nevystrašiť ostatných ľudí naokolo?  Nech sa páči, ZOZNAM neriadených striel práve prichádza!



bod č. 1: Ak nechcete rozsvietiť celé kúpalisko načerpajte najprv doma na dvore aspoň ako taký opálený základ!

bod č. 2: Sorry, ale tie vyblednuté a vyťahané plavky spred roka už vážne nie sú SEXI! Čo myslíte na koho nimi zapôsobíte?? NA NIKOHO! Presne tak! Poprajte im šťastný posmrtný život a dajte im už navždy DOVIDENIA!

bod č. 3: Použite mozog. Doprajte si tie najkrajšie plavky aj keby mali stáť MAJLAND (leto je len raz za rok, tak prečo to nevypeckovať) nech sa môžte sebavedomo pretŕčať pri bazéne. Tie závistlivé pohľady haterov zato stoja! A vy sa budete cítiť znovu like a boss!

bod č. 4: Nahoďte brilky! POZOR! S farebnými sklami, tie sú toto leto najviac IN! Nezabudnite na fotky...

bod č. :5: Zabudnite na opaľovanie niekde na tráve v úzadí kúpaliska! Pekne krásne sa vygúľajte k bazénu (tam najviac opaľuje), natrite sa olejom a ukážte telo, na ktorom ste doteraz tak makali. 

bod č. 6  : Keď už zbadáte toho najväčšieho alfa samca kúpaliska NEZAČNETE slintať ako zmyslov zbavená, suverénne vypnete hruď, dajte mu najavo, že ste si ho VŠIMLI, mierne viditeľne nenápadne hoďte VLASMI a ďalej si ho nevšímajte!

bod č. 7: V prípade, že si dovolí na vás niekto prsknúť vodu s bazéna (keď už sa pri tom bazéne opaľujete) prv než zrovnáte kúpalisko so zemou a vyvraždíte každého jedného pomyslite si, že väzenská uniforma by vám aj tak asi nepristala a pokračujte naďalej v opaľovaní!

bod č. 8: Je mi jasné, že použiť drdol na tieto horúce dni je ten najpraktickejší nápad (okrem vyholenia hlavy), no PREBOHA NEPOTÁPAJTE sa s ním! Ešte raz: Nepotápajte sa s drdolom!! Chce sa mi volať všetky sanitky, armádne služby a lietadlá, keď to vidím. Ak sa, ale rozhodnete vstúpiť do toho rizika a ponoríte sa, zdrhajte z kúpaliska najrýchlejšie ako sa dá, nech po vás ani prach nezostane! Pôsobí to totiž strašne ASEXUÁLNE!

bod č. 9: Kľudne si doprajte atmoškový kúpaliskový hambáč, hranolky, zmrzku ... je leto, máte to ODPUSTENÉ!

bod č. 10: Robte FOTKY (to sa nosí) a užívajte si tú POHODU ...


Prajem maximálne opálenie!


Dominika ... 



1 komentár: