pondelok 6. apríla 2015

Uspieť v blogovaní

Ahojte snáď ste si sviatky plne užili a prichádza narad opäť nový týždeň. Ja tu stojím s týmto outfitom, pripravená čeliť pozitívam a negatívam z vašej strany. Úprimné pánbohzaplať za každú pochvalu, ale jasne aj za kritiku, pretože obe poháňa vpred. Móda ma baví a snažím sa aspoň takto (prostredníctvom blogu) v nej zviditeľňovať. Viem, že vždy sa nájde niekto kto nedopraje, ale ak by sme si to mali všímať nikdy by sme sa nikde nedostali. Takže aj ja robím to čo ma baví, vždy som to robila a vždy to aj robiť budem, pretože ma to napĺňa a teší. Ak sa niekomu páči ako sa obliekam, je to pre mňa doslova pocta a keď aj počujem dokonca z úplne neznámej strany, že môj blog je čítaný som šťastná- veľmi šťastná! Rada by som niekedy trávila aj viacej času nad tvorením outfitov - len neviem či to niekoho zaujíma. Preto keby som vedela, že sú tu nejakí ľudia, ktorí si môj blog pozrú, prečítajú a niekedy ich dokonca aj v niečom inšpiruje tak by som určite nad tým trávila aj viacej času, len mi to treba dať vedieť. Toľkoto moje úprimné vyjadrenie. Viem, že mnohí sa možno aj "hanbia" okomentovať verejne, aby si niekto nemyslel a pod. No akékoľvek pocity z môjho blogu mi môžte zvestovať správou. Poteší ma všetko či už pochvala alebo kritika. Ak to bude kritika, som ochotná na sebe viac pracovať a zlepšovať sa, aby bol môj blog čítanejší a čítanejší. 

Tu môj dnešný outfit:







Tento outfit ma napadol úplne náhodou. Podľa mňa je fajn. Šiltovky síce nenosím, ale teraz sa mi hodila ako inšpirácia pre vás. Šiltovku mám z Crop townu, nohavice z čínskeho obchodu, tričko som dostala - skôr som to nosila na doma, ale teraz sa mi to hodilo, dokonca to veľmi rada nosím. Náhrdelník som dostala, čiže neviem odkiaľ pochádza. Lodičky myslím, že z Deichmannu.

Tak... ak sa vám môj blog páči, budem rada za každú jednu asi skôr správu ako koment. A prajem pekný týždeň, snáď prídem s ďalším príspevkom opäť možno nejakým inšpiratívnym pre vás.

Mimochodom svoj najmenší talent sa snažím zviditeľniť aj tu:

Bloger roka

Je to súťaž blogerov z celého Slovenska v rôznych oblastiach. Ja súťažím v móde. Ak mi niekto drží palce a dopraje mi budem rada ak za mňa zahlasujete likeom. Vďaka za každý hlas!

Krásne dni.

1 komentár:

  1. Wow! Fantastic look. You look amazing!

    I hope that you visit my blog too and maybe follow: SPIKED-SOUL.BLOGSPOT.COM :)
    Have a nice day!

    OdpovedaťOdstrániť