nedeľa 1. marca 2015

Sunday coffee

Ahoj ľudia. Keď vidím iné blogy (a pekné) mám chuť tvoriť. Dnes píšem o krásnom dni. O nedeli. Moja ideálna nedeľa je o čase strávenom s rodinou, o dobrom obede, o koláčoch, o pohode ... no, čo je paradox takmer nikdy sa mi to neplní :( Keď vidím moju rodinu zdravú a šťastnú a keď môžem s nimi prebrať, aký bol týždeň, nič iné mi ku šťastiu netreba. Čím som staršia tým viac si uvedomujem, aký je čas strávený s nimi pre mňa dôležitý. Sú mi takým vzorom akým mi nikto nikdy nebude. Preto milujem ten deň, tie dni - s nimi. Milujem dnešok.






K outfitu: Táto čiapka mi robí radosť už asi dva týždne. Všimla som si, že tento typ čiapky baby začali dosť nosiť a preto by bol hriech zaostávať. Natrafila som na ňu v HMku len za 3 eurá. Čo ma veľmi potešilo. A deň mal opäť zmysel :D Neskôr som si spomenula, že mám doma košeľu presne v týchto farbách, tak som si povedala, že nafotím outfit a skúsim inšpirovať. S čiapkou plánujem brázdiť cesty aj naďalej, tak sa teším. Majte krásnu nedeľu plnú pozitívneho myslenia! ;)


11 komentárov:

  1. je super, že je tento outfit tak farebný :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moc pěkné!:) sluší ti to :)

    PS: U mě na blogu práve probíhá GIVEAWAY!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekný outfit. Hlavne Conversky sú super!

    http://www.margifashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S článkom máš úplnú pravdu. Čas strávený s najbližšími je to najcennejšie! Čiapka Ti neskutočne sadla, má peknú farbu a dokonale Ti ladí k tvári. :-) Okuliare nemajú chybu a celkový look je pozitívne naladený!

    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem teší ma, že si ho takto pekne zhodnotila :)

      Odstrániť
  5. Odpovede
    1. Ďakujem :) Mám ju už dlho, ale páči sa mi stále rovnako! :)

      Odstrániť