nedeľa 21. augusta 2016

California style




tenisky Converse, šiltovka Adidas, slnečné okuliare Ray-Ban
  photos by: Imagination Studio
 červené body Tally Weijl
 rifľové kraťase Bershka
Keď si tak prezerám módne blogy hlavne tie teda, ktoré sledujem čudujem sa nad tými babami ako môžu mať také krásne vlasy stále? To naozaj trávia hodinu pred zrkadlom len kvôli fotkám? Alebo také zdravé a uhladené vlasy majú jednoducho v génoch? Kde chodia na ten štýl obliekania? Ako vedia čo letí? Ako vedia urobiť také dobré fotky? A ďalšie a ďalšie otázky sa mi víria hlavou. Na základe tých blogeriek, čo sledujem si viem utvoriť názor, čo sa mi páči a čo sa mi napríklad páčiť nebude nikdy. Aby sme vedeli presedlať na daný štýl blogerky musí nás s ňou niečo spájať. Sledujeme ju preto, lebo optimisticky píše alebo preto, že je pekná navonok alebo preto, že uverejňuje pekné fotky alebo preto, že má zaujímavý život alebo preto, že vedie taký život, ktorý by som aj ja chcela viesť ... A tak ju sledujem a sledujem, inšpirujem sa snažím sa robiť také fotky ako robí ona a keď sa mi náhodou aj nepodaria labzujem po internete a pozerám ako inak lepšie by som ju urobila, aby bola taká ako tá jej ... Alebo čo jej počet sledovateľov? To naozaj ju toľko ľudí sleduje? Ak ju toľko ľudí sleduje, žeby bola naozaj v tom smere, čo robí úspešná? Ak je úspešná skúsim ju sledovať naďalej, aby som vedela usúdiť či aj mne sa bude časom páčiť ... Aj takéto ďalšie otázky sa aj mne víria občas hlavou. Každú úspešnú alebo menej úspešnú blogerku spája jedno to,  čo robí nerobí pre nič iné len preto, že ju to baví. A to ju privádza tam kde teraz je. Preto aj ja sa snažím prinášať outfity, ktoré nemusia padnúť do oka každému, no ja viem, že je to štýl, ktorý sa mne páči a takto fungujem vždy pri každom outfite. Možno aj preto mám doteraz takú úspešnosť akú mám. Teším sa z každého jedného človeka, ktorý si na mňa z času na čas klikne či už tu, na Facebooku alebo na Instagrame so záujmom čo nové som pridala a či sa niečím novým dnes inšpirujem.
No dosť bolo písania! Do dnešného upršaného počasia spríjemnime si deň takýmto letným outfitom a ja verím, že ešte bude príležitosť sa takto obliecť. Veselosť na oblečení je to čo milujem a čo ma podnecuje ku kreativite a aj k lepšej nálade. Nejak tak to bolo aj pri tomto outfite. Poteším sa názoru či sa vám páči nejaký kúsok z tohto outfitu alebo celý?
instagram: domnikamakarova

17 komentárov:

  1. nie je body z Tally Weijl? :) mám to isté, je úžasne! a ty si krásna a to prostredie, úžasné fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach! ďakujem za upozornenie, už som to opravila áno je :D

      Odstrániť
  2. veľmi pekné :) úplne sa hodíš do toho prostredia Lunaparku s takýmto outfitom :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem pekne to schválne, aby to dodalo ten správny dojem :)

      Odstrániť
  3. také nad tím dost často přemýšlím :) proč je ta a ta blogerka tak oblíbená:)
    Sleduji tě, protože s každým článkem přináší originální styling, nápad a líbí se mi tvůj styl oblékání :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej tak to si veľmi krásne napísala ;) ďakujem pekne teším sa!

      Odstrániť
  4. Tak môžeš si byť istá, že týmito fotkami aj outfitom určite zaujmeš. Sú veľmi vydarené, skvelo ladíš s prostredím a si naozaj krásna. Stále viac ma tvoj blog baví, každý nový outfit je lepší a lepší a aj keď nemám úplne rovnaký štýl, určite ma inšpiruješ. A ešte si k tomu aj veľmi milá baba, takže o to radšej ťa sledujem.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na podobné otázky ohledně blogů a blogerek se sama sebe taky ptám, jsem zvědavá, jestli na svoje otázky někdy najdu odpověď..
    Dnešní fotky jsou jedny z nejlepších, co jsem za poslední dobu viděla, neuvěřitelně mě baví tvůj posun a těším se na každý nový článek :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Brutálne fotky toto ♥ tá červená ti neskutočne pristane :o

    OdpovedaťOdstrániť
  7. No tieto otazky viria hlavnou aj mne, pochybujem, ze aj tie najlepsie vyzerajuce blogerky vyzeraju tak stale, myslim, ze je to neustala snaha a drina...ale ktovie, mozno nie, mozno to ma niekto od narodenia...ale aj tak o tom pochybujem. Inak vyzeras na tych fotkach super, myslim, ze sa stale zlepsujes aj fotky su stale lepsie a lepsie :) Len co by som ja troska zmenila, ale neber to ako nieco zle, to skor naopak, fotky su strasne velke, a potom ta nikdy nevidim celu, mne to dokonca ani nejak nejde zmensit v pocitaci...tak neviem ci je to chyba v mojom pocitaci, alebo preco to tak je. Ale mozno niekomu take velke fotky vyhovuju viac a len ja vymyslam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Definitely Hello!!! :) Love this outfit!!! That shirt looks soooooo good on you as well as those sensational shorts!! You are so pretty and you have an incredible figure!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten outfit je super, úplně zapadá do toho krásného prostředí. A fotky jsou velmi vydařené.))
    enisara.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nádherné fotky;) a to bodyčko je krásne:)

    OdpovedaťOdstrániť