štvrtok 25. augusta 2016

Business style



photos by: Lujza Reingraber

Nikdy som si nemyslela, že v okuliaroch nafotím outfit. Pravdupovediac vždy som sa za okuliare skôr hanbila, ale nejak som sa dopátrala k tomu, že to nie je nič strašné. Dokonca s o to väčšou radosťou a napätím som išla fotiť tento outfit. Dioptrické okuliare mi totiž do toho dokonale sadli.
Tu som sa snažila vytvoriť nejaký biznis outfit do práce alebo na pracovný pohovor. Tie, ktoré dennodenne beháte a chcete byť pekne oblečené určite oceníte topánky na nižšom opätku, ja som  zvolila tieto zo ZARA. Keďže ráno ako vieme nebýva príliš veľa času na líčenie tak som zvolila aj ja len jednoduché doplnené ružovou kontúrkou z PUPA. Keďže na rôžne obchodné stretnutia nepotrebujeme štrngať veľkými obrovskými náušnicami a ani nejdeme tam zaujať módou ja som zvolila len jemný decentný set z www.klenotyhematit.sk, ktorý spolu s elegantými hodinkami od hodinky.sk dal tú správnu bodku za celý outfitom. Čo sa týka hodiniek najprv som si myslela, že si spolu veľmi nesadneme. No asi práve tým, že nie sú výstrelok módy, ale môžem si ich kedykoľvek dať (keďže sa hodia ku všetkému) som si ich dosť obľúbila a myslím, že aj na ruke pôsobia veľmi elegantne. Pri tomto outfite som si tiež nebola úplne istá touto sukňou.  No tým, že nebola tak všetkým na očiach a pekne sa dá doladiť aj na viac spôsobov sa mi už zdala viac praktická. Ak by ste si ju chceli všimnúť viac nájdete ju na www.dajsistyle.sk. Ak máme celý deň behačky treba rátať s nie úplne malou kabelkou a najlepšie takou, ktorá je elegantná a dala by sa nosiť aj cez plece, presne taká je táto zo ZARA. Vlasy som schválne zapla do copu, nech nám nelietajú celý deň do tváre. Na mojom facebooku ste už tento outfit mohli vidieť ako outfit hodiaci sa aj na pracovný pohovor. Čo hovoríte na takýto outfit - hodí sa na pracovné stretnutia alebo na pohovor? Potešia ma vaše reakcie.
pre viac inšpirácií sleduj môj:
Instagram: dominikamakarova

16 komentárov:

  1. Outfit je pekny, vyzeráš veľmi seriózne. Na pracovné stretnutie alebo pohovor by som akurát vynechala výrazný ružový rúž a skôr siahla po nude. Ale tak bežne do práce je to super :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno by to bolo fajn aj bez neho, ale takto sa mi to aj tak viac paci :)

      Odstrániť
    2. A takto ti to aj viac pristane ;)

      Odstrániť
  2. Wow, vypadáš zase úplně jinak! Super outfit :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jééé odpadnem, aká businessmanka :) veľmi vydarené fotky, štýlovo mi prídu úplne do časáku pri články ohľadom práce :) fakt vydarené :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne sa takýto štýl veľmi páči ♥ Hodinky sú proste úžasné, za tie by som sa bila :D . Okuliare dokonale dopĺňajú tento outfit, naozaj sú presné a pasujú sem. S okuliarmi sa fotím minimálne, pretože nevyzerám vôbec business, to asi záleží od celkového dojmu a tebe sa skvelo hodia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. moja drahá ďakujem a tebe svedčia určite tiež :)

      Odstrániť
  5. Krásný outfit, ta kabelka je dokonalá a sukně taky ♥♥♥

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásne si oblečená, mňa zaujali aj tie topánky... pretože rada som pekne oblečená ale lodičky nemusím, keďže veľa chodím a mám zničené nohy aj ked lodičky nenosím, a neviem nájsť také balerínky, ktoré by ma neotláčali a aj dobre vyzerali...

    OdpovedaťOdstrániť