sobota 25. júna 2016

Summer dress



kabelka New Yorker
         Predpokladám,  že aj vám sa stala už taká ZÁVAŽNÁ vec, že ste si vyhliadli (dajme tomu na NEJAKEJ KRÁSNEJ BABENKE) pekné letné šatičky, pri ktorých ste len ľahko zaplesala a povedala si – ty kks tá je v nich aká parádna,  také by som si aj ja mohla kúpiť. Už sa spoznávate?
Ak ste sa následne dostali do stavu prehodnotenia pre a proti, rozum vám hovorí rázne NIE, srdce vám hovorí NIE, peňaženka ako vždy zíva prázdnotou a priateľ na vás pozerá ako na ZJAVENIE, nenechajte sa vyviesť z miery a choďte si nájsť tie svoje!

No ak po 3 hodinách vyčerpávajúceho CHODENIA PO OBCHODOCH zisťujete aký je ten svet KRUTÝ, že vy ste tie svoje nenašli.  A prečo na všetkých babách dokážu tie šaty vyzerať tak super len na vás nie? Ako ich mohli tak vychytať a kde? Prečo majú také šťastie? Predtým ako hodíte smutný status na facebook, najete sa čokolády a každého pošlete kade ľahšie niečo by som pre vás mala... Situácia sa dá riešiť!

           Ako sa dá teda BOJOVAŤ proti toľkému SKLAMANIU? DÁMY - nehľadať! Práve v čase keď už MI BOLO VŠETKO JEDNO prišiel na rad sekáč – len tak náhodou, BEZ LÁSKY, BEZ VŠETKÉHO, bez toho,  aby som od neho čokoľvek očakávala som doň vkročila. Následne ako som sa vžila do prehrabávania vecí som zrazu objavila to po čom moje srdce tak dlho plesalo – krásne jednoduché ľahulinké jemné svieže letné šatičky a POZOR len za 3 EURÁ?? ČO?? Myslela som, že OMDLIEM. Ale neomdlela som. Takmer agresívne som ich schytila, ale tak aby si to nikto nevšimol, rýchlo som sa poobzerala či sa nikto nepozerá a ohnivou čiarou som utekala k pokladni zaplatiť ich. A takýto krásny deň bol za mnou. Čo vy? Aj vy uprednostňujete ľahké šatičky na leto?
         photo by: Michael Photographer, baleríny ZARA
sledujte aj moje iné outfity na INSTAGRAME
ak sa vám moje fotky páčia a ste zvedaví na vždy nové a nové sledujte môj FACEBOOK

38 komentárov:

  1. Krásná kabelka a šaty :) A moc povedené fotky ;)

    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné šatičky, takové lehké, svěží, prostě ideální pro momentální teploty. Do sekáče zajdu málokdy ale párkrát jsem zde také narazila na pěkné kousky.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné fotky, nádherné šaty a ty si hlavně nádherná!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Páni, tak to jsi měla velké štěstí, že jsi na tak krásné šaty narazila zrovna v sekáči! ..asi se do nějakého budu muset taky vypravit :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jé, tie šaty sú naozaj skvelé! Venček sa k nim úplne hodí <3

    CAROLINE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jééé tak to si mala aké šťastie, krásne šatičky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc krásné šatičky! a kabelka se mi taky líbí! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten věneček je moc hezký! :)

    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Si krásna, neskutočne ti to svedčí, veľmi sa mi páčiš v tomto dievčenskom looku, tak ťa osviežuje a tie fotky sú brutálne!
    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
  10. mně je celkem jedno jestli lehké šaty na léto, nebo ne, ale v těch lehkých je rozhodně lépe a menší teplo :D. Tyto jsou naprosto úžasné, hodí s k tobě, jsi taková jemňoučká a ty šaty také. Pěkný outfit.
    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásne fotky, síce mi k tomu tie botičky veľmi nejdú, ale sú nádherné a hneď by som ich brala do botníku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tie šaty sú krásne :) veľmi ti to pristane :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Wauuu, jsi tak roztomiláááá!! za mě také lehké a rozevláté šaty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Opět ti to hrozně sekne:) Jsi taková lesní/letní víla:) A ty botky mají šmrnc:)

    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Krásne šaty ... Naozaj skvelý príspevok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Sú veľmi veľmi pekné. Tiež som v sekáči uložila taký boho kúsok. Ale stáli 3,50€ tuším :D už vidím ako napíšem članok o veciach zo sekáča :D
    creYativitE 

    OdpovedaťOdstrániť