štvrtok 11. februára 2016

Nákupné maniačky: ako to prebiehalo ???

Ahojte. Takže ako už viacerí z vás možno vedia rozhodla som sa prihlásiť do Nákupných maniačok. Prihlásila som sa dobrovoľne, viac menej zo srandy, zažiť to dobrodružstvo, vyskúšať si načo v móde mám a kam sa môžem šplhať :)


  Natáčali sme štyri dni v týždni a bol to ako úlet z bežného života spoznala som nie len fajn baby (rovnako závislé na móde ako ja), ale aj super štáb, milí ľudia, s ktorými bola hlavne vždy sranda.
   Bavilo ma každý deň vyzerať, nastajlovať ten najlepší outfit aký mám, keďže mi ho každý deň hodnotil stylista. Ak by bola podobná show do budúcna určite by som sa prihlásila. Prekvapilo ma neskutočná podpora na Facebooku. Nečakala som, že aj ľudia, s ktorými už dávno nie som v kontakte mi vyjadrili podporu, ďakujem aj za ,,lajky,,. O tom, či to držanie palčekov bolo na niečo dobré, sa bohužiaľ dozviete až v telke. Bude sa to vysielať ten týždeň od 7. marca na JOJ-ke.


      Za mňa to bolo všetko super, dokonca mi bude za tým aj smutno, bude mi chýbať ten stres keď som nevedela ako sa tváriť do kamery, čo mám povedať... o tom, čo mám hovoriť keď sme boli v šatníkoch u báb, o tom keď sme si skúšali oblečko, o tom ako sme srandovali...
     Bavilo ma vyslovovať svoj názor na dané outifity, bavilo ma hovoriť klady aj zápory, bavilo ma hovoriť to čo si naozaj myslím, tak aby to videlo skoro celé Slovensko.
   

    Na fotkách máte  možnosť vidieť aké outfity som mala oblečené počas troch dní okrem štvrtého - kedy som ja nakupovala. Ak nechcete premeškať tieto časti, kde som si ja zaúčinkovala, sledujte ich Facebook - Nákupné maniačky. Spoznala som krásnu Makeup by Lucid, ktorá ma líčila, taktiež stylistu Maroša Kočišíka, ktorý bol pre mňa veľmi milý, príjemný a bezprostredný.
     O tom kto vyhral, by som Vám najradšej povedala hneď, ale musím vás nechať trochu v nápätí :) :) :) Čiže baby môžem len odporúčať, vôbec to nie je také náročné ako to vyzerá, ak máte nejaké otázky, kľudne sa pýtajte. Naberiete skúsenosť pred kamerami, zistíte ako to takto pri natáčaní fundžuje, čo som ja vždy chcela vedieť, dozvedela som sa množstvo pikošiek zo šoubiznisu, o ktorých sa mi ani nesnívalo, ale o tom snáď niekedy keď budeme spolu ... 

Mám za sebou krásne zážitky, teraz už z nich len vytriezvieť :(

Krásne dni :)

28 komentárov:

  1. Tak to se moc těším, až tě v Nákupních maniačkách uvidím! ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to je skvelé, že si sa nakoniec prihlásila. Časti s tebou si nenechám ujsť, určite sa bude na čo pozerať :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super, na díly s tebou se moc těším. Maniačky sleduji pravidelně a hrozně mě baví. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rada si diely s tebou pozriem! :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A som práve minule pri čítaní tvojho blogu o tom rozmýšľala, že by si sa do tej telky aj hodila :) Asi nechám právo tak, a pôjdem za vešticu :)

    ChristineGirly

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jéé to je super, že ses do toho tak pustila! :) Já moc na televizi nekoukám, ale doufám, že si vzpomenu až to poběží a uvidím tě tam :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bude ti držať prsty a už sa teším,keď to bude v telke:) a to ste nakupovali v City Arene?
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja milujem tú show!! Určite si ťa pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sleduji jako Beauty Pusinka ;) ..jinak to muselo být super! já sleduji v Čechách Popelku a upřímně jsi odvážná, že jsi tam šla! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Teším sa na časti s tebou. Musela to byť poriadna sranda, ale na druhej strane pre mňa by to bol veľký stres :).
    Tvoj blog sa mi páči, a preto sa stávam pravidelnou čitateľkou ( ak oplatíš budem rada :) ).
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Páči sa mi, že maniačky už nie sú o zosmiešňovaní a lepšie vyberajú súťažiace. Takže diel s tebou si veľmi rada pozriem. Ďakujem za odkaz na tvoj blog u mňa v komentároch, so vzájomným sledovaním súhlasím, bodaj by nie, máš veľmi pekný blog :) Sledujem.
    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  12. To je super, ze si sa prihlasila, ja som nad tym tiez par krat rozmyslala...ale nejak som z toho stale ubehla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tak to je super určite ich budem pozerať a som zvedava kto vyhral:))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. tiež som veľa krát rozmýšlala či sa prihlásim, ale mna strasne odrádza to, že mi vlezú do domu a budú sa hrabať v skriniach .... keby toho nebolo tak idem do toho bez váhania :) ... Inak na fotkách vyzeráš skvelo a myslím, že viem kto vyhral :D ...ale len tipujem (ty) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. No odpadnem!!! Teším sa na vysielanie, mňa tie maniačky už nejak ani nebavia, ale tvoju časť si určite pozriem :)
    Drew's Beauty - Ako sa nakupovalo v Nákupných Maniačkach

    OdpovedaťOdstrániť
  16. WOW!! Gorgeous!! You are so beautiful and you have amazing legs!! Great work! First time to your blog.

    OdpovedaťOdstrániť