pondelok 15. februára 2016

Mestský štýl obliekania


     Vždy ma vedeli fascinovať ženy, ktoré sa vedia obliecť z hľadiska ich veku, ich postavy, podľa ročného obdobia ... Je pravda, že kedysi som bola viac na výstrelky, cez zimu som si bez problémov obliekala krátke bundičky a neriešila som čo mojej postave pristane a čo nie, chcela som to hlavne preto, že to bolo IN. Dnes sa však nato pozerám inak.


      Dnes viem, že napríklad také boyfriend džíny nepristanú každej babe rovnako. Inak pristanú babe so 175 cm výškou a inak na babe so 160 cm, preto sa ich radšej vyvarujem :D. Taktiež viem, že pohodlná móda je viac ako byť celý deň oblečená v tom najsvetovejšom oblečení a trápiť sa. Niečo o tom vie aj tento outfit. Ako som už spomínala v nedávnom príspevku, to čo túto zimu najviac milujem sú kožušiny, kožuchy, kožušinové prvky, kožušinové motívy ... skrátka všetko čo sa začína na kožu ... :D Netrvalo dlho a objavila som tento krásny, farbovo praktický kožúštek. To, koľko medzi nami preskočilo iskier už na nete radšej ani nehovorím. A radšej nechcite vedieť ako sa mi rozbúšilo srdce keď som si obliekla.


Keď už som blúdila na zoot.sk ďalej som objavila aj tieto topánky k nemu. Povedala som si, sú tak nádherné, nie príliš vysoké opätky a zároveň opätky, predĺžia nohy, farba sa dá super doladiť... nemôžem ich tam predsa len tak nechať. 


nájdete ich TU.


     V kožuchu aj v topánkach som sa cítila žensky a pohodlne. Myslím, že ním nepohrdnem ani budúcu zimu. Ide o typický mestský štýl obliekania. Som rada, že sa môžem pýšiť takýmto kožuchom ako je tento.




Ak aj vás natoľko očaril, že by ste preň urobili všetko ocheckujte si ho TU. Najlepšie na ňom, že nie je príliš výrazný, nebudete pútať pozornosť iba ak svojou ležérnosťou. 

Inak stále prebieha giveaway o túto krásnu kabelku Michael Kors:


zúčastniť sa jej  môžete TU

27 komentárov:

  1. Za hranicou pohodlnosti začína život..tak si to písala na FB ? :) V takom kožuchu by som sa teda asi cítila tak pohodlne, že by som ani nežila... Nemôžeš mi kúsok poslať ? Vyzerá tak mäkulinko :) :P

    ChristineGirly

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úžasné fotky, vyzeráš nádherne :) Kožúštek ti závidím, už napohľad vyzerá mäkučký a pohohodlný. Mala by som si konečne zadovážiť takýto kúsok ♥
    Ďakujem za odber. Pripájam sa medzi pravidelné čitateľky :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kožúšok fakt odporúčam ;) aa teším sa z odberu :)

      Odstrániť
  3. Tebe bych sledovala, kdybych o tobe vedela, i bez tveho navrhu. Jsi krasna a mas bajecne outfity. Dekuji za mily komentar na blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej ja ďakujem za ešte milší :)) a tešíím sa veľmi :)

      Odstrániť
  4. Vybrala jsi pěkné kousky. Mě osobně se kožichy velmi líbí ale jelikož já ve městě nebydlím tak mě vyhovuje více hladký povrch bundy. Ty boty se mi také líbí a o kabelku jsem už soutěžila.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je nádhera! Vůbec by mě nenapadlo, že kožich může vypadat tak krásně a elegantně :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelé fotky ! :) Takisto som dlho nevedela presne, čo nosiť a čo mi pristane, ale myslím, že som sa pomaly dostala na dobrú cestu :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten kožíšek je nádherný ! Moc ti to sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásné fotky. Outfit se mi moc líbí, především ten kožíšek (ta barva? úžasné), jen se mi možná moc nelíbí ty boty, ale dojem to celkově vůbec nekazí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc se mi líbí rtěnka a botky, ty jsou super a taky tulipány! :) Jinak musím souhlasit, já mám ráda když ženy přistupují s elegancí a takovým šik postojem. V tomhle ohledu mám třeba moc ráda Francouzky, protože umějí stárnout s grácií ve všech směrech, především hlavně v módě, na rozdíl od mého okolí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak toto je veľmi milý komentár a obohatený :) taktiež milujem štýl francúziek!! :))

      Odstrániť
  11. JA som podobný kožúšok pozerala, no nakoniec som si ho nekúpila. Asi to začínam ľutovať :D

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť