streda 17. februára 2016

Konečne takmer 10 stupňov

Teraz keď sú teploty trochu vyššie (nie sú mrazy) vytiahla som zo skrine tento krásny bledoružový kabátik, ktorý som si kúpila koncom minulej jesene. Možno ho viaceré poznáte z New Yorkeru, mali ho v zľave dosť dlho ak ho ešte aj stále nemajú. A možno ste si ho omrkli aj vy a tu máte možnosť vidieť ako vyzerá na postave - oblečený. Môžete pouvažovať a ak vás zaujme, prípadne sa rozhodnete si ho ísť rýchlo kúpiť, kým ho ešte z tej zimnej/ jesennej kolekcie majú. Ružovú nejak extra nevyhľadávam (hlavne v kombinácii s mojimi blond vlasmi by to mohlo vyznieť príliš cukríkovo), ale táto bledá mi až tak nevadí. Na pomojkanie slúži jej kožušinka, ktorá sa dá aj zapnúť pri krku ak by náhodou nastal hurikán. Neviem ako vás, ale mňa kombinácia týchto dvoch farieb celkom baví.
        Na kabátiku sa mi páči aj jeho dĺžka a strih. Dĺžka - nemám pocit, že by mi nejak skracoval postavu a keďže mi je tesne pod zadok nie je mi zima na kríže, čo oceňujem. Čo sa týka strihu - ako ste si mohli všimnúť je voľnejší, nie obtiahnutý, čím je aj pohodlnejší a necítim sa v ňom stiesnená. Uprednostňujem k nemu skôr rifle a topánočky typu, aký vidíte. Myslím, že ak by som k nemu zvolila sukňu alebo šaty, nie som si istá či by to vyzeralo najštýlovejšie z hľadiska jeho strihu.
Takúto pohodlnú eleganciu obľubujem, keďže si ju môžem obliecť či už do školy, von s kamošmi alebo len tak hocikde. Ide o taký dievčenský štýl outfitu, verím, že sa vám páči ak nie poteším sa vašim postrehom v komentároch. Myslím, že tento outfit je dosť aktuálny, keďže aj občas prší v týchto topánkach tak skoro nepremoknem ako keby mám obuté nejaké plátenné. Skvelý tip outfitu pre vás. Dajte vedieť či je vám tento štýl obliekania blízky a či si myslíte, že mi sedí. Koho by som zaujala natoľko, žeby moje inšpirácie rád sledoval častejšie, môže tak urobiť cez Instagram. Okrem toho stále sa môžete zapojiť do súťaže súťaže o kabelku Michael Kors. Za fotky ďakujem fotografovi Daliborovi Holcovi. Ak aj vy by ste chceli mať takéto pekné fotky, môžete ho kontaktovať a zároveň pozrieť si jeho tvorbu TU.
                                     kabátik New Yorker, topánky Tally Weijl, čiapka Takko

31 komentárov:

  1. osobne by som zvolila iné boty, ale kabátik krásny a tebe krásne sedí, a detail v podobe čiapky sa mi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Líbí se mi, jak ti ladí celý outfit a jednotlivé barvy dohromady, to je pohádka. :)
    Mně se líbí i ty boty, vytváří nenásilný kontrast s kabátkem, alespoň mně to tak přijde. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten kabátik vyzerá ako do koča aj do voza :) Skvelý úlovok !
    Myslím, že by ti pristala aj silnejšia ružová, a nevyzerala by si cukríkovo, skôr tak milo na zjedenie. Samozrejme, že so správnymi doplnkami! :)
    Teším sa na teba v Maniačkach, kedy už konečne..?

    ChristineGirly

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D od 7. marca by to malo ísť :)) aa možno niekedy si dám aj takú cukríkovú :))

      Odstrániť
  4. Taak veľmi milujem pudrovo rúžovu, že sa mi hneď dvihli kútiky úst pri pohľade na prvú fotku.♥♥ Ten môj som vytiahla hneď, ako teplomer ukazoval vyššie teploty a vďaka nemu je každý deň o dosť krajší!♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Růžová patří mezi mé oblíbené barvy!
    Moc hezky si kabátek sladila s botkama:)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kabátek je krásný a tobě moc sluší :) Ale já sama na sobě si ho nedokážu představit, myslím, že v mém šatníku nemám vůbec nic růžového ;)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, ptala ses mě na to mluvení před kamerou :) myslím, že v tomhle moc radit nedokážu, protože já jsem prostě vymyslela ty dvě věty a JEDNOU to řekla a pak pronesla, že to tam dávat nebudem, protože mi to všechno vadilo a ten kamarád to tam prostě dal :D u toho beauty to bude asi horší, protože tam musíš mluvit asi v celé videu, zatímco mně stačí 2 věty... ale určitě je fajn zaujmout nějaký pohodlný postoj / posed a mít za kamerou kamaráda/kámošku... někoho, před kým se nebudeš cítit trapně, když to zkazíš nebo se to nepovede :)
    Dávám sledování:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hmmmmm nooo budem musiet a chcem to nejako poriesit, lebo mať také video by bolo fajn :) ďakujem, že si mi to priblížila ako je to z tvojho hľadiska :)

      Odstrániť
  8. Veľmi ti to pristane :) super outfit :) Takisto sa teším, že je konečne už teplejšie, aj keď dnešok bol teda riadne upršaný a ufúkaný ! :D
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. včerajšok bol maximálne hrozný, ale tie dni predtým sa dali :)

      Odstrániť
  9. Tahle barva ti moc sluší! Už chci jaro, to je u mne jasné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to už chceme asi všetky, teším sa aj ja naň už :))

      Odstrániť
  10. Pristane ti to, podľa mňa sú blondínky v ružovej roztomilé, samozrejme keď zo seba nespravia Hello Kitty :D

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Hezky pohodlný outfit. Moc ti to sluší:)
    xxM
    sunstreetbymonica.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásne fotky a kabátik sa mi veľmi páči:)
    Koľko ťa vyšiel?
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ty pastelové barvy jsou prostě nádherné, závidím tvůj kabát!

    Fashion Journey

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Pekné fotečky, si kočica riadna ;) Veru aj ja by som bola rada keby sa už len oteplovalo a blíila sa jar :) Mám pokrk už tohto hnusného počasia :(
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jeeej ten kabátik je úžasný :) a máš fakt krásny blog

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Pristane ti to, skvelý outfit. :) Ten kabátik je top ! :)

    OdpovedaťOdstrániť