štvrtok 20. augusta 2015

My everyday make up routine

Ahojte. Chcem vám predstaviť každodenné jednoduché líčenie, s ktorým nezabijete ráno veľa času v kúpelke, zvládne ho každá, budete sa cítiť krásna a hlavne sama sebou! 
Prípravkov mám len pár a za pár šupov, ak chcete vidieť, čítajte!






 1. korektor -  máte padnuté viečka, opuchy pod očami(po nočných), fliačky po pupákoch, ktorých nie a nie sa zbaviť? Mne na toto pomáha korektor. (používam ho pod make up). Neverili by ste, čo dokáže. Za pár sekúnd sa budete cítiť znovu ako žena, neuveríte dokedy nevyskúšate. Myslím, že je to vidieť aj na videu ako vyzerá moja tvár pred a po nanesení korektoru. Naschvál som bola na začiatku bez akéhokoľvek make upu, aby ste videli tie rozdiely. A myslím, že výsledok je vidieť. Už chápete to tajomstvo krásnych a upravených žien? Konkrétne tento môj je od značky Mabeline, zakryje mi nedostatky plus zvýrazní okolie okolo očí, aby oči keď sa namaľujú pôsobili ešte výraznejšie, čo je vidieť na konci videa. To ako vyzerá na obrázku je dôkaz toho, ako veľmi ho používam a aký dobrý je. Ja som sa o ňom dopočula tiež z odporúčaní a chcela som si to overiť a musím povedať, že neľutujem.





2. make up -  neviem či to mám spomínať, ale nie je tomu tak dávno, čo som make up vôbec nepoužívala. Ako som ho začala používať zrazu sa na mňa začali chrliť samé komplimenty typu ako som opeknela a pod. No a prestaňte ho potom používať, keď takéto lichôtky počúvate!! :D Samozrejme, že sa stal mojou obľubou a ja som ich začala skúšať rad za radom všetky značky. Najviac sa mi osvedčil od Max Factor, bol síce trochu drahší aj som uvažovala či budem míňať na takú blbosť (v tom čase to ešte tak bolo), no lepší make up od tohto som doteraz fakt nemala! Tá, ktorá vyskúša hneď pochopí. Nezanecháva stopy, je matný, nerozmazáva sa, nelesknem sa, vydrží skutočne celý deň a moja pokožka na tvári vyzerá ako po retuši. Viem, že nie je ho veľké balenie, ale čo by ste neurobili preto, aby ste bola krásna??!! :D





3. ceruzka na obočie - dlho mi trvalo nájsť takú, aby moje hnedé obočie sa príliš nebilo s blond vlasmi. Chcela som, aby moje obočie pôsobilo upraveno, no nechcela som, aby vyzeralo príliš výrazne a potom, aby mi ho každý očumoval. Táto ceruzka ma vyšla možno okolo 2 eur a požívam ju už niekoľkú v poradí. Tvar obočia obľubujem presne taký, aký mám na videu. Som rada, že si ho dokážem sama upraviť podľa seba a nepotrebujem chodiť kozmetičke a míňať ďalšie peniaze. Jej stav na obrázku taktiež zodpovedá tomu ako ju používam a teda, aká je dobrá. Je od Catrice.




4. tekutá linka na oči - zvýrazní vám oči ľahko a rýchlo. Používam ju už niekoľko rokov, vždy mi stačila, vždy vydržala, nezaberie veľa miesta a vôbec som sa pri jej nanášaní nenarobila. Mám ju od Miss Sporty za možno niečo okolo 2 eur. (nepotrpím si na drahé značky) Doteraz ma nesklamala, teraz mi dochádza a akurát si idem si kupovať ďalšiu. Áno, opäť túto.


5. špirála - aj keď som ich vyskúšala viacero, vždy som sa vrátila k tejto. Prečo? Krásne oddeľuje mihalnice, nezanecháva žmolky, vie predĺžiť, zhustiť, zvýrazniť, nerozmazáva sa, vydrží celý deň .. a ako bonus nestojí veľa. Nepotrebujem drahé, aby som si dopĺňala ego. Pokiaľ spĺňa všetko, čo potrebujem tak prečo nie?


5. tvárenka - pre dievčatá, ktoré majú možno baculatejšiu tvár mám dobrú správu. Tvárenka sa nanáša na lícne kosti alebo resp. pod lícne kosti. Výsledok spôsobí, že vaša tvár vyzerá užšia. Občas tvárenku použijem aj na boky nosa, čím sa dá tiež zoštíhliť nos. Ak si nájdete o tomto videá na youtube pochopíte. Preto tvárenku zbožňujem, dokáže zúžiť tvár tak ľahko! Tú svoju mám tiež od Rimmel, mám ju už dosť dlho a stále jej je ešte dosť. Aj preto má moju pochvalu.





6. rúž - Predsa len keď má žena na sebe rúž, vyzerá viac žensky. Dôležité je nájsť ten správny odtieň, v ktorom sa nebudete hanbiť vyjsť von. Musela som vyskúšať viacero rúžov, aby som pochopila, v ktorých farbách a, ktoré mi vyhovujú. Musím povedať, že najviac rúžov mám od značky Mabeline.             Ak sa jedná o bežné líčenie vyhráva u mňa jednoznačne odtieň tejto ružovej. Hodí sa ku všetkému. Pôsobí jemne, vydrží a je dosť sýty. (na obrázku vyzerá tmavšie, no v skutočnosti nie je taký výrazný) Najlepšie na ňom je, že si ho nemusím nanášať každú chvíľu, s obavami že nevydrží, práve naopak vydrži o dosť dlhšie ako iné rúže, ktoré som mala.







       Tak toto je moja zbierka toho, čo používam každý deň, niekedy ani nie všetko. Niekto si povie, mne sa nechce maľovať sa, niekto - to dlho trvá, niekto - ja to neviem, niekto - ja sa cítim pekná aj bez maľovania a niekto - ja nemám nato čas. Mne sa tiež nikdy nechcelo, dokonca ma to nebavilo. Stačilo zopár videí, čo som si pozrela a mojím akýmkoľvek predsudkom a výhovorkám som dala navždy Zbohom. Líčenie musím povedať, že ani teraz ma nejak extra nebaví, no ak sa vďaka nemu môžem cítiť ako žena a príťažlivá, už ma nič neodradí!










13 komentárov:

  1. Znova článok s neskutočnou inšpiráciou pre mňa. Vďaka, vyskúšam ! :) A nepochybujem, že budem opäť spokojná ako aj minule. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne to ma veľmi teší! ;)

      Odstrániť
    2. Nz! Tvoj článok prišiel veľmi vhod, teraz som sa dozvedela, že ideme na svadbu...a môžeš trikrát hádať, ako sa nalíčim :) :), takže ešte raz vďaka.
      P.S.: Na tvoj blog som natrafila krátko potom, čo som začala s vlastným. Moc tam toho nie je,ani sa nezameriavam až tak na fashion, ale páči sa mi tvoje písanie, tak ťa chcem poprosiť či by si mi ako skúsenejšia nevedela poradiť. Ak sa pozrieš, a okomentuješ, či už kladne alebo nie, budem ti vďačná. :)
      http://kristinakblog.blogspot.sk/

      Odstrániť
    3. pozriem si ho hneď ako budem mať viac času, čo sa ti na mojom blogu páči najviac? kľudne mi napíš meil, spýtaj sa načo chceš, som ochotná ti poradiť v čomkoľvek :) pekný večer :)

      Odstrániť
  2. Moc pěkné líčení, jednoduché ale krásné♥
    Verranda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem aa veď vieš ako, keď sa ráno ponáhľam stačí takto len :))

      Odstrániť
  3. Takto by sa mala vedieť upraviť každá jedna z nás! Si peknučká. :-)
    V pondelok končí moja letná súťaž, budem rada, ak sa zapojíš. Hrá sa o skvelé ceny. :-)

    Katharine-fashionisbeautiful
    Súťaž so Zonerom

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné!! Pořád to říkám,že v jednoduchosti je krása!Stačí málo a ejhle :-) Já akorát místo make upu používám pudr, make up mi prostě nijak nesedí... Hezké video i článeček :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Max Factor pouzivam aj ja a musim uznat ze je jednym z najlepsich, inak velmi ti to slusi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lastin Performance som používala dlho, hlavne na strednej a trochu aj potom na vysokej, mal dobrú svetlú farbu, pekne kryl, vyzeral na pleti dosť prirodzene a bol skrátka úžasný, ale po čase si naň moja pleť asi zvykla a už mi tak nesedel. Teraz používam Dermacol 24h Control, drží spoľahlivo, dá sa naň spoľahnúť počas celého dlhého pracovného dňa.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť