pondelok 15. augusta 2016

Vstúpiť do manželstva s trsmi či nie?

Ako iste vieme každá z nás chce byť z času na čas akási krajšia. A tak v slabej chvíľke nás divoko prepadne myšlienka, žeby sme chceli vyskúšať na sebe niečo nové. Ale čo? Lovíme Instagram a zrazu je to TAM šíp ako Z JASNÉHO NEBA. Čo tak skúsiť TRSY?! ,,Dlho som to chcela vyskúšať, ale nemá mi s tým kto pomôcť, neviem ako sa to dáva.. ktohovie ako by to na mne vyzeralo.." a podobne zneli aj moje pocity.
 Ak ste to ešte nikdy neskúšali a chceli by ste im dať šancu skúsim poradiť. Potrebujeme nato náradie na spôsob pinzety, lepidlo (ktoré väčšinou treba dokúpiť, v drogérke predávajú, stojí okolo 3 eur) a samotné trsy. Trsy bývajú na výber dlhé, krátke, stredné. Na začiatok odporúčam stredné, nech je aj niečo vidieť, ale záleží to samozrejme od vášho pocitu :) Práca s trsmi je dosť prácna a občas aj náročná aspoň pre nás tie, čo ich nepoužívame tak často. Ja uprednostňujem skôr celé mihalnice, ich nasadenie netrvá celý  môj život. Niektoré baby hovoria, že im trsy vydržia aj 3 dni, mne teda ešte nevydržali nikdy. Keď už si dávam tieto trsy alebo umelé mihalnice je to len príležitostne, väčšinou na akciu večer. Kedy výraznejšie líčenie sa v pohode prijíma. Na obrázku môžte vidieť aký rozdiel dokážu trsy urobiť. Ak by ste sa to chceli naučiť sama a bez následkov odporúčam videá na youtube. Trsy dokážu spôsobiť, že oči vyzerajú opticky väčšie ako len pri použití špirály. Tieto moje od http://www.krasotika.sk/ sú veľmi jemné, nie sú tak výrazné ako tie čo sú dostupné v drogérkach. Tak na začiatok by som ich aj odporúčala ;) Trsy sú lacnejšia forma ako dávať si robiť mihalnice každý mesiac a takto ich máte vlastne len vtedy keď potrebujete :) Pri aplikácii som začala vždy od vonkajšieho kútika oka smerom k vnútornému. Celý proces mi trval tak 20 minút. A s vejárikmi do sveta sa mohlo vykročiť :) Máte skúsenosti s trsmi? Nezošediveli ste pri ich skúšaní? :)
sleduj ma na Instagrame: dominikamakarova

11 komentárov:

  1. Tieto trsy sú riadne dlhé, takéto dlhé odporúčam kombinovať s trošku kratšími aby pôsobili prirodzene. Od vonkajšieho kútika dlhé a postupne k vnútornému kratšie. Ale podarilo sa ti ich celkom pekne nalepiť, často sa babám trsy vykrúcajú a to nevyzerá pekne. Niekedy by som ti s ich aplikáciou mohla pomôcť, stačí napísať ;)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to by bolo super, ja som to skúšala prestriedať s tými kratšími, ale vidím, že to je aj tak málo :D.. je pravda, že sú dosť dlhé :/

      Odstrániť
  2. Upřímně se mi to nelíbí, jsou až moc dlouhé, jak píše Nita, kombinace dlouhých a krátkých by byla hezčí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. noo mne sa tiež zdajú dlhé, nabudúce ich dám len do tých vonkajších kútikov :)

      Odstrániť
  3. Páni, to je rozdíl! Možná mi přijdou na běžné nošení až moc dlouhé, ale jinak to vypadá super :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som skôr za prirodzenejší efekt. Toto mi príde až príliš prehane dlhé. Keď už tak som za umelé mihalnice (ale tie prirodzenejšie) alebo aj 3D vyzerajú dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som si raz kúpila umele že ich vyskušam ale nevedela som to a do nedavna som mala spravene original kozmetičkou ktore mi vydržali skoro 5 týždňov takže tie su určite lepšie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tyjo, tak dlouhé řasy jsem snad ještě ani neviděla :D :D Každopádně na nějakou událost proč ne, ale na každodenní nošení bych si je nevzala :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť