pondelok 16. mája 2016

To najlepšie z Lascana


        Čo je lepšie ako sa cítiť dobre v pohodlnom spodnom prádle alebo sa sebavedomo promenádovať po pláži v tých najkrajších plavkách, bez toho aby ste čakali kedy sa vám roztrhne vrchný alebo spodný diel plaviek? Upozornenie! Na svete sa už našlo riešenie!
Dámi a páni vitajte v príspevku: To najlepšie z Lascana.sk
Toto je malý výber toho po čom určite na leto vybehnem. S tým, že ako som si stránku prezrela som si vytvorila už aspoň ako takú predstavu akou cestou sa vydám. Som rada, že ma stránka a fotky dokážu inšpirovať. Ako ste na tom vy? Hľadáte si tiež už pomaly nejaké svoje plavky na leto? Niekedy si myslím, že je lepšie začať takto skôr, lebo väčšinou už potom mám pocit, že je všetko pekné vypredané a už sú len posledné kúsky a za nadsadené ceny. A vždy to potom dopadne hrozne :D Čo hovoríte na tento môj výber plaviek a spodného prádla? Vedeli by ste si vybrať?
 instagram: dominikamakarova

10 komentárov:

  1. Krásný inspirativní článek. Já bych si určitě vybrala z plavek ty poslední. Na stránky se určitě podívám protože i já sháním na léto pěkné plavky ale v běžných obchodech často nemají tak pěkné co by za to stály.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. .. to je pravda :/ som rada, že sa ti páčia z môjho výberu ;)

      Odstrániť
  2. Ty plavky bych brala všechny :)
    Beauty by K. - aktuálně probíhá narozeninová soutěž!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne, ale bez vyskúšania by som si plavky nekúpila... hlavne preto, že niektoré strihy mi nesadnú a tak (:

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ... to je tiež pravda, záleží ako nás veľmi upútajú.. koniec koncov je fajn si takto pozrieť aspoň na inšpiráciu ;)

      Odstrániť
  4. Naozaj krásne kúsky si vybrala :) Ja sa však priznám, že mám trochu problém s výberom správnej podprsenky a u mňa by to dopadla asi tak, že by som vracala všetko lebo by mi to nesadlo :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že to máme asi problém každá ... Aj to chce skúsenosti, musíš skúšať .. len tak sa to dozvieš, ktoré ti najlepšie pasujú ;)

      Odstrániť
  5. Vybrala jsi moc hezké kousky! :) Já momentálně také sháním plavky, ale bojím se objednávat přes internet, že mi nebudou sedět a stejně jsem nenarazila pořád na nějaké, které by se mi líbily, takže ne stránky určitě jdu mrknout :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť