streda 9. marca 2016

Kde beriem inšpiráciu?

             Keďže ste sa ma pýtali odkiaľ beriem inšpiráciu na outfity, na fotky ... Rozhodla som sa o tom urobiť článok! Inšpiráciu zbieram dennodenne či už je to posedávaním na káve, v uliciach, v časopisoch, na blogoch, no najviac na sociálnej sieti Weheartit! Nikdy neviete predsa kde vás to postihne... kde nájdete svoju budúcu najkrajšiu bomber jacket, v ktorej vás budú všetci obdivovať!
           Myslela som, že by bol dobrý nápad ukázať vám kde inšpiráciu zbieram, aby ste aj vy mohli vidieť niečo nové a tiež sa inšpirovať. Možno nastajlovať outfit. Na Weheartit nájdete, čo sa práve nosí ako sa pekne nalíčiť alebo ako urobíte pekné fotky na Instagram. Urobila som vám malú zbierku toho, čo inšpiruje mňa! Mám rada fotky, z ktorých niečo na mňa vyžaruje! Je jedno či sú to obyčajné budovy alebo veci, čo by som si voľným okom nikdy nevšimla. Dokážu ma zaujať natoľko, že by som si to sama nikdy nebola pomyslela! Veď to možno poznáte. Zbieranie inšpirácie pre mňa znamená udávanie smeru, ktorým sa mám nielen na blogu uberať. Preto nad tým trávim dosť času. Vedieť čo je trendy, čo sa nosí a čo naopak nenosí, komentovať to a tvoriť o tom je moja čistá VÁŠEŇ! Je to niečo čo ma maximálne napĺňa.
          Keď už nájdem nejaké pekné fotky, snažím sa urobiť podobné a následne ich zvestovávam na Instagrame. Takisto nikdy neobídem Pinterest, kde si môžete nájsť presne takú inšpiráciu akú vidíte na fotkách.

Páčia sa vám fotky? Kde vy zbierate inšpiráciu?
         

28 komentárov:

  1. Fotky jsou super. Na Weheartit jsem ještě nebyla, ale stránku jsem si otevřela a jdu ji prozkoumat. Už to vidím, zase nad ní strávím několik hodin a třeba se také něčím nechám inspirovat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nechci vedieť koľko som ja nad ňou strávila keď som ju objavila! Odvtedy tam každú voľnú chvíľu zavítam! :D

      Odstrániť
  2. Ahoj Domi, včera som akurat pozerala v opakovaní na wau nakupne maniačky a akurát si nakupovala, ked si písala že od 7,3. budu tak som si to nemohla nechat ujst outfit sa ti podaril uplne užasne (ako vždy):) aj keď tie tmave ružove šaty sa mi pačili viac:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jooooj si zlatá, že si to takto chcela pozerať, tie ružové boli tiež super :))

      Odstrániť
  3. Skvělá inspirace! ♥ Já ji většinou hledám právě na blozích - miluju jejich rozmanitost, různorodost, snad na každém si najdu něco, co mě zaujme a inspiruje :)


    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super fotky! inspirace bereme na stejných místech!:) úžasné stránky ♥
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na we♥it a pintereste by som dokázala tráviť hodiny :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiež beriem inšpiráciu hlavne na outfity z weheartit, totižto ma to tam stále baví. Niekedy tam pred spaním trávim aj hodinu :D

    Bari Bircak

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Výber fotiek sa ti podaril, ale až na tie hranolky, je ich strašne veľa. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám hranolky takto rada najlepšie, na obrázku pôsobia pre mňa dosť chutne :)

      Odstrániť
  8. Presne tak. Inšpiráciu môžeme nájsť úplne všade, treba byť len všímavý! :) Stránku alebo appku Weheartit absolútne "žeriem". A už to bude pár rokov! :D Nie je deň kedy by som si nepozrela, čo je nové! Aj ja beriem veľkú inspo práve odtiaľ. Takisto aj na pintereste je toho veľa. Ale ten si vždy otvorím, keď sa chcem inšpirovať nejakým DIY. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veru, dosť z tých obrázkov by som si zavesila na nástenku :D Ja najviac času trávim na Pintereste a samozrejme na rôznych blogoch.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Fotky jsou super a na we♥it jsem pečená vařená :D :D

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja beriem inšpiráciu hlavne z Instagramu, potom sledujem Snupps a hoci mám v mobile aj Pinterest a We heart it, ale takmer vôbec to nepoužívam

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. To sú naozaj nádherné fotky :D
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Skvelý výber fotiek. Ja beriem inšpiráciu na tumblr alebo instagram :)

    OdpovedaťOdstrániť