štvrtok 3. marca 2016

Promod style







tričko Promod, nohavice Promod, topánky Promod

       Ahojte dievčatá. Keďže sa vám táto kombinácia - nohavice škoricovej farby a bavlnené pásikavé tričko na Instagrame aj na Facebooku celkom páčili, rozhodla som sa tento outfit uverejniť aj na blogu s viacej fotkami. Priznám sa, v Promode si nie tak často nájdem niečo na seba, no tentokrát mi intuícia nahovárala, že aj jednoduchosť môže byť pekná. Totižto kedysi by mi tieto kúsky prišli dosť nudné, no teraz si myslím, že aj vďaka skombinovaniu so škoricovou farbou tento outfit vôbec nie je nudný. Takisto inokedy by som si tieto topánky neobula, lebo mi neprídu vôbec ženské alebo mi nepasujú k postave... no často ide iba o predsudky. Dôležité je cítiť sa dobre a to som sa ja aj vďaka tomuto voľnému tričku, (ktoré sa dá kombinovať aj len klasicky k riflom) cítila pohodlne. Občas nemusíte mať na sebe výstrelky, aby ste vynikli ... stačí len vyžarovať zo seba, že sa cítite dobre, to je ten najlepší outfit.

Preppy style:
Tento štýl patrí podľa môjho do tzv. preppy štýlu. Ak by ste si radi niečo v tomto štýle kúpili, pripravila som si pre vás pár fotiek na inšpiráciu, ktoré nájdete na mojom Pintereste.

Nákupné maniačky:
Rada by som upozornila taktiež nadšencov, ktorí sa ma stále pýtajú na Nákupné maniačky a sú na mňa zvedaví (čo mi úprimne lichotí) budete to môcť sledovať už od zajtra 7. marca o 14:55 na TV JOJ.

Čo hovoríte na obchod Promod? Nakupujete tam často? Čo hovoríte na outfit? :)

29 komentárov:

  1. Krásny outfit a ešte k tomu ti veľmi pristane.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tenhle outfit nemá chybu - hrooozně ti to sluší! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úžasný outfit, hrozně ti sluší :) Ty botičky jsou skvělé <3

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zbožňujem prúžky a táto kombinácia je dokonalá! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Great looking style!! You look fabulous!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásny outfit:) a tie škoricové nohavice sú super!
    Chcela by som ťa pozvať na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Naprosto skvělá kombinace. Proužkaté trika jsou stále v kurzu si myslím, navíc na tom tvém se mi hrozně líbí ten detail na ramenou. K botkám nemám co dodat prostě skvělé, takové mi v botníku chybí.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypadá to skvěle, ty botky se mi moc líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. až sa čudujem ako veľa babám sa páčia... som nečakala :))

      Odstrániť
  9. Barevná kombinace je bomba, jen já jsem asi prostě na černou barvu. :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. si mladá a krásna, mala by si vynikať farbami a nie sa schovávať za čiernu, jasne aj ja sa obliekam do čierna občas,len mam pocit ako keby som takto prichádzala o mladosť - čas keď sa môžem najviac vynímať vo farbach a kedy vesele farby človeku najviac pristanuu :)

      Odstrániť
  10. Outfit je super! :) Všechny kousky se mi velmi líbí :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Táto kombinácia je veľmi pekná. Určite by som nechala vyhrnuté nohavice, tak ako ich máš aj na štvrtej fotke, aby vynikli topánky. Vymenila by som topánky za čierne mokasíny (ale aj tieto sú fajn) a už len pekný účes (napríklad, ako si mala v utorok v relácií nákupné maniačky) a je to tip top :). A súhlasím s tebou, je veľmi dôležité, čo z človeka vyžaruje. :)

    Vladies ❤

    OdpovedaťOdstrániť