streda 2. marca 2016

Ako vyjsť úspešne zo svojej komfortnej zóny

Ako tak tvorím svoj blog nachádzam aj samú seba, svoj štýl - čo je mi najbližšie a čo naopak vzdialené ...  Zistila som, že mám najskôr elegantný štýl. Keď som išla fotiť tento outfit na jednej strane som sa tešila z tej kombinácie farieb, no na druhej strane som bola v rozpakoch z tých teplákov. 
Po fotení som mala v sebe akokeby maximálny pocit oslobodenia. Z čoho? Vyšla som si do ulice v teplákoch, v outfite, ktorý som si nastajlovala ja sama aa nehanbila som sa takto chodiť po ulici. Vlastne som si to dosť užívala - nato, že to nie je úplne môj štýl, cítila som sa v tom maximálne sama sebou, dokonca som si povedala, že takto streetovo by som sa mala častejšie obliekať.
Páčili sa mi pohľady dievčat, ale aj chalanov po žltých teniskách ZOOT, tie ma tak bavia, že by som si ich bola schopná dať asi k čomukoľvek. Tie ešte budete mať možnosť vidieť nastajlované v tiež veľmi trendy outfite. Ďakujem aj za priazeň k tejto fotke na Instagrame.
 bunda New Yorker, čiapka Takko, tepláky New Yorker

photos by: Ľubomír Pidaný Photo & Video

A čo vy? Stáva sa vám, že vyjdete zo svojej komfortnej zóny a zistíte, že vám to maximálne vyhovuje?Ak áno dajte vedieť v akom inom štýle ste sa našli :)

23 komentárov:

  1. Úžasný outfit, miluju tepláky co mají šmrnc! Akorát teda ty botičky to už bych se bála, ale velice ti sluší :) Ráda vycházím ze své komfortné zony :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super outfit, určitě bych se v něm nebála někam jít :) Já jsem dříve nosila jenom elegantní outfity, ale poslední dobou nosím spíše takové volnější a uplně jsem si to zamilovala! :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já nejsem žádný znalec mody ale ty boty se mi prostě nelíbí. Jinak tepláky jsou super, také nosím do města takové elegantnější tepláky a rozhodně si v tom nepřijdu divně. Je to nejpohodlnější kus oblečení co znám.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak potom super hlavné je, aby sa v tom človek cítil pohodlne :)

      Odstrániť
  4. Skvelý outfit:)
    Tie topánky si musel všimnúť naozaj každý:) pristane ti to:)
    Chcela by som ťa srdečne pozvať na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Botky jsou na mě moc, ale jinak fajn, pohodlný outfit :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Niekedy áno, niekedy nie... záleží čoho sa to týka... ale mám rada svoju zónu komfortu (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne sa veľmi páči tento tvoj outfit, možno by som zvolila iné tenisky ,ale obdivujem tvoju odvahu ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja som sa obdivovala :D, ale už sa obdivujem v tom.. že konečne nejaká zmena :)

      Odstrániť
  8. Vždycky jsem toužila vyjít na ulici jen tak v teplákách, jen nemám žádné tak trendové :) Tvůj outfit se mi celkem překvapivě i líbí, ikdyž sama bych takovéhle barvy asi dohromady neposkládala :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mne je tento štýl v poslednej dobe veľmi blízky, ale kedysi to aj pre mňa bolo mimo moju zónu. A tieto tepláky mám aj ja, už roky a milujem ich. Už by síce potrebovali náhradu, no zatiaľ som žiadnu adekvátnu nenašla :D

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som na tom presne rovnako, nosím ich stále... :)) dokonca v nich aj spávam.. všetko :D

      Odstrániť
  10. Teeeda! No já čumím! Ty tenisky jsou bomba a moc se mi líbí v kombinaci se zářivou čepicí.:-) máš odvahu, já jsem spíše na černou, šedou, někdy béžovou a tmavě modrou. Haha:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja som skor ten telpakovy riflovy tričkovy a mikinovy štýl, a vyzera to naozaj super a tie topanky svietia takže kto by si ich nevšimol, mne sa pači napriklad uplne čierny outfit zladeny so žltymi alebo inak farebnými topánkami, stalo sa mi že pred rokom na silvestra som si kupila šaty uzke nad kolena na čo som nebola moc zvyknuta ale pačili sa mi a nakoniec som zistila že sa v nich citim dobre a tie pohľady a pochvaly stali zato :)))

    OdpovedaťOdstrániť