štvrtok 25. februára 2016

Tip na jarný trip v ponuke

To viete... život je ťažký, keď vám na nástenku Facebooku neustále vyskakujú fotky kamarátok, ktoré neustále niekde cestujú .. vlastne ono by to ešte nebolo až tak ťažké keby na tých fotkách nevyzerali maximálne dokonalo ( pozn.:čo znamená dokonalo- super postava, nádherné prostredie a ty tam v tom naj trendy oblečku... no necíť sa za tým PC tak sklesnuto. Preto sa Dominika nahnevala a povedala si aj ona chce niekde ísť. A bolo. Výlet do Benátok.
Všetko by bolo maximálne nádherné keby nemusela zariaďovať ako sa obliecť za bojových podmienok. Povieme si, čo to v tomto prípade znamenajú bojové podmienky: 3 dni s tým, že 2 noci spíte v buse, cez deň mate vyzerať skvelo (priniesť si pekné fotky), nesmie vám byť zima napr. večer a skoro ráno a zároveň, aby ste nenosili  milión tašiek po celých Benátkach len preto, aby ste dobre vyzerali. 

 Keďže Dominika je už tak naprogramovaná, že všade kam ide si musí dať na sebe maximálne záležať, dala si záležať aj tentoraz. Celodenné turné po Benátkach si vyžaduje niečo iné ako lodičky na niekoľko centimetrových podpätkoch. Tak som zvolila tieto pohodlné topánky, ktoré si zaslúžia všetku moju úctu po tom ako som ich znásilnila celodenným prechádzaním. 
No a keby Dominika neštudovala Instagram nevedela by na aké parádne bundy tam môže natrafiť. Preto by neodišla do Benátok pokým by nemala na sebe niečo na čo je právom hrdá. A tak sa stalo, navštívila House v Laugaríciu a tam na ňu čakalo, to čo potrebovala. Chcela som nejakú bundu  typickej jarnej farby - výraznú, veselú, niečo čo mi pozdvihne náladu .. Môj sen sa tam stal skutočnosou a ja som odchádzala vysmiata. Samozrejme výlet do Benátok bol o to krajší a ja som si to mohla uvoľnene naplno užiť. 
Benátky sú veľmi fotogenické, čiže čokoľvek odfotíte bude to vyzerať vždy atraktívne - každý kto tam bol vie. Nám vyšlo dokonca krásne počasie celý deň, kúpili sme magnetky a rozčarovaní z všetkého toho krásneho sme zas v sobotu večer odchádzali naspäť do BA. Vyšlo nás to lacnejšie tým, že sme si tento výlet zakúpili cez zľavadňa, kde sa dá vždy niečo super natrafiť.
Jar prichádza, nápady sa začínajú množiť tak si vyberte aj vy nejaký, stojí to zato.

Otázka k vám: Tešíte sa na jar? Boli ste už v Benátkach? Páčia sa vám?

24 komentárov:

  1. Benátky musia byť krásne,ale popravde v IT má lákajú viac iné miesta, ak by som však mohla teraz ísť do Benátok hneď by som to prijala :) Krásne fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. do Benátok sa určite oplatí minimálne raz za život ísť :)

      Odstrániť
  2. V Benátkach som ešte nebola, ale raz tam určite chcem ísť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tvůj článek mě upřímně pobavil :D ..vždycky všem závidím fotky z výletů a dovolených, kde vypadají naprosto dokonale, zatímco já na těch svých vypadám tak, že je ani nikomu nemůžu ukázat ;)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. noo ja som na tom podobne :D aa som rada, že si si prečítala môj článok a ešte viac, že ťa pobavil :)

      Odstrániť
  4. super si to napísala, bundička je úžasná! na jar sa veľmi teším viď moj članok :D :) a máš krásne fotky, tiež by som chcela niekam na výletík :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Benátky jsou krásné, ale my tam přijeli zrovna ve chvíli kdy to tam tak hrozně páchlo :( Bundička je skvělá i ta barvička a ty boty jsou rozhodně super na tyto výlety :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. V Benátkách jsem nikdy nebyla, ale ráda bych tam někdy jela :) Jinak na jaro se těším moc! :) A krásné fotky ♥

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem krásne aa odporúčam, je tam krásne :)

      Odstrániť
  7. Moc hezky napsaný článek! Tak já teď jsem ta, která obdivuje tvůj článek a fotky...a začínám přemýšlet, že bych také někam měla vyrazit.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Fotky máš fakt krásný :)) hned bych jela taky:D secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Benátky jsou nádherné, byla jsem tam před pár lety taky v zimě. Mimochodem, máš krásný fotky, přesně jako ti přátelé na facebooku, kteří mě štvou! :D :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tam muselo byť skvele... (: a krásne fotky

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Máš nadherné fotky :)

    http://mich3ll.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Benátky sú ozaj krásne. Ja som tam bola 3x ale už ma to tam tak neláka, radšej budem hľadať nejaké pokojnejšie miesta..

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Podľa mňa si sa vôbec nemusela trápiť tým, čo si oblečieš:D Stačí, že je prostredie prekrásne a to, že si na nej ty je hlavne pre teba pamiatka, nie to, čo si mala na sebe:) Výlet musel byť úžasný, páčia sa mi takéto spontánne výlety a Benátky sú určite na mojom cestovnom bucket liste:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Krásne fotky :) Benátky sú môj sen. Dúfam, že raz sa splní :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť