utorok 17. novembra 2015

NOVEMBER FEELING


              Dnes chcem dať do pozornosti ďalší pohodlný, jesenný outfit. Mojou veľmi obľúbenou bundou v tomto období je táto parka. Vnútri je zateplená, takže super aj na nočné výjazdy. Svetrík mám z New Yorkeru už nejaké to obdobie, no podľa mňa je veselý a vždy si ho rada oblečiem. Na tejto fotke sa cítim maximálne sama sebou, zbožňujem vlasy prehodené len tak hocijako, nemusím ich mať zakaždú cenu vyžehlené, rada sa s nimi hrám neustále si ich musím prehadzovať všelijako, takže tento "účes" je pre mňa maximálne praktický. Vlasy si farbím, pôvodné mám hnedé, no blond ma ani po 5 rokoch (?) neomrzela.


        K parke: Už som s ňou raz robila príspevok, môžte si ho pozrieť TU.  Myslím, že minulý rok prišiel s ňou taký trend a ja som samozrejme neodolala, vyčkala som si zľavu a kúpila som si ju v Calliope. Okolo pása má sťahovaciu šnúrku takže sa dá super prispôsobiť postave. Táto parka vlastní aj teplučkú kapucňu, čiže ak fúka hlavu si s ňou bez problémov dokážem ochrániť. Vďaka šuštiakovej látke mi ani dážď nerobí problém, pretože je raz dva suchá. Ako vidíte má aj vačky po bokoch čiže ruky mi tiež nezmrznú a jeden okrasný navrchu parky. Ideálna bunda do tých teplých aj chladnejších novembrových dní.


     Milujem keď sa môžem s módou vyhrať tak ako aj pri tomto outfite. Niekedy moc kombinujem a zbytočne. Existencia, že rifle a svetrík? Inokedy pre mňa príliš nudné, no teraz viem, že to je základ.


Rifle: Neviem či som sa už o tom zmieňovala, ale rifle maximálne neznášam nosiť. V lete to ešte nejak prežijem s legíňami, ale cez zimu? Nemám na výber :( Máloktoré mi sedia dĺžkovo aj mierami aj farbou, štýlom...  no opäť raz som si ulahodila v H&M. A majú aj milú farbu - takú klasickú modrú, sú strečové, gombík mi neodletel už rok (2 roky?). Zadok v nich sa dá tiež celkom zniesť (prezradím vám fintu - ak sú vačky na zadku väčšie zadok vyzerá byť menší ako keď sú vačky malé - vtedy zadok opticky zväčšujú). Funguje to, všimnite si to.


Igorom sme fotili pri Dunaji na Námestí Ľudovíta Štúra v Bratislave. Je tam krásne prostredie ako môžte vidieť. Po jednej strane Dunaj po druhej jesenná pasáž.




Svetrík je ako som spomínala z New Yorkeru, kúpila som ho v zľave tuším za 5 eur. Je z príjemného materiálu, neťahá ma, je voľný, pohodlný do školy ako stvorený. K riflom sa myslím ideálne hodí. Chystám sa kúpiť si aj viac takýchto svetríkov.


         Určite ste zvedaví aj na tieto neviem ako to správne nazvať, tak ich nazvem len ľahko topánky. Keď som si ich kúpila ešte cez leto bavili ma reakcie na ne, že vyzerajú ako Michael Jacksonovské alebo ešte neviem aké iné. Ja som si ich veľmi obľúbila práve preto, že sú iné. Môžu sa vám zdať ako nepraktické vďaka farbe, ale práve naopak, stačí len byť odvážnejší ako aj ja v tomto prípade a hneď vám z toho môže vzísť nejaký veselý outfit. Dokážu obzvláštniť každý nudný outfit a preto ma tak bavia! Škoda len, že už cez zimu ich nebudem môcť nosiť.


         Takto ako ma vidíte oblečenú a nalíčenú chodím bežne do školy. Čiže vám predkladám nehraný outfit, ale praktický "z prvej ruky". Páči sa mi totižto nepresviedčať ako je niečo veľmi pohodlné keď to tak nie je. Z týchto fotiek aj sami môžte vidieť, že outfit pohodlný je a je praktický pre väčšinu dievčat, žien, ktoré majú podobný štýl. Ešte som zabudla obuv mám z New Yorkeru.


         Za vaše akékoľvek ohlasy k outfitu ďakujem vopred. Zaujíma ma či sa vám páčim aj takáto nevyumelkovaná, s nevyžehlenými vlasmi a s riflami, ktoré nemusím? Páči sa vám outfit na prvý pohľad? A taktiež otázka je lepšie dávať viac fotiek či menej a s detailami či aj bez?


Môj instagram: dominikamakarova



23 komentárov:

  1. Dominika ty si krásna stále :) či rovné vlasy, či takéto halabala :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, to je krásne vyjadrenie: halabala - ale je to presne tak :D ;)

      Odstrániť
  2. si krásna, a tie topánky!!! prehliadla som to lebo tam nebolo, akej značky su :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny sveter!:)

    Pozývam ťa na môj blog: http://rebelliouslily.blogspot.sk/
    Ak sa ti páči, pridaj si ma do kruhov

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzeráš skvelo na všetkých fotkách! Ako to robíš? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty si zlatá :D ja mám pocit, že tie fotky nejak skreslujú :D ;)

      Odstrániť
  5. Pekný outfit, ta parka je naozaj úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow! This casual look was made for you!
    I love your blog

    PLEASE COME TO WATCH MY LAST VIDEO

    http://defended.eu/post-mano-swartz-first-video

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Parky jsou trendem mnohem déle než jeden rok ;)
    Ubral bych tak 3-4 fotky, je jich tady zbytečně moc a dal bych si pozor na zarovnání, máš to trochu rozhozené ;)
    Jinak fotky mají pěkné světlo i barvu.
    Kabelku bych k outfitu nakonec zvolil ale jinou, tato je moc velká/výrazná a ta černá k tomu outfitu moc nejde.
    Držím palce,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za obšírenejší koment, konečne sa niekto vyjadril poriadne k veci :D kabelka - taká na nákupy tak preto väčšiu, čierna - klasika; parka - myslela som, že na Slovensku je tak viac známa - asi rok, ale máš pravdu môže to byť už aj dlhšie; zarovnanie - robila som to cez mobil, musím to upraviť :) aa ďakujem celkovo za koment ;)

      Odstrániť
  8. Outfit se mi moc líbí a za mě určitě více fotek, než míň. Jiank souhlasím s Michalem, tady bych možná tak dvě až čtyři ubrala, ale i tak je to super. Fotky jsou krásně nafocené.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten svetřík je roztomilý :-) jako z Harryho Pottera!

    Fashion Journey

    OdpovedaťOdstrániť
  10. veeeeeľmi sa mi páči sveter :)
    www.simplytheblog.com

    OdpovedaťOdstrániť