pondelok 23. novembra 2015

Môj dnešný úlovok zo sekáča


       Priznám sa, že do sekáčov som nejako prestala chodiť, asi keď v mojom okolí žiadny taký dobrý nebol, no ako som spoznala tento nakupovanie v sekáčoch sa mi zapáčilo. Dnes som tam ulovila tento pekný jemne ružový pulovrík, ktorý si pamätám, že minulý rok bol novinkou v H&M a veľmi som po ňom túžila, ale bol drahý, neviem či nestál 30 , čo ja za pulovér nedám. Tak som len odišla smutná z Háemka, že si ho nemôžem dovoliť. Dnes som ho objavila teda v tomto sekáči a nemohla som byť šťastnejšia, vyšiel ma neuveriteľných 3,50 . Páči sa mi jeho asymetrickosť, vôbec nie je obnosený práve naopak stále rovnako žiari. Už sa teším ako ho vynosím.
     Páči sa Vám môj nový úlovok? Pamätáte si tento pulovrík v Háemku?

34 komentárov:

  1. Je uplne super, textil haus mam aj ja rada, ale najlepsie su podla mna hlavne v centre, tam som stale nieco nasla :) Inac vdaka za mily komentar, sledujem ta :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je uplne super, textil haus mam aj ja rada, ale najlepsie su podla mna hlavne v centre, tam som stale nieco nasla :) Inac vdaka za mily komentar, sledujem ta :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ten je krásnej :) Taky bych uvítala takovej svetr

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelý úlovok, ten sveter by si dnes našla v obchode za 30€ :)

    Bari Bircak

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jeee, tak ten ne skvely :) uprimne ti zavidim, protoze u nas se nic hezkeho v sekaci neda objevit :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. .. treba možno skočiť do iného mesta, aspoň raz za čas.. oplatí sa! ;)

      Odstrániť
  6. Jeee, tak ten ne skvely :) uprimne ti zavidim, protoze u nas se nic hezkeho v sekaci neda objevit :(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, máš taky super blog, klidně se sledovat můžeme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Děkuji Ti za milý komentář u mne na blogu, přidaal jsem si Tě do sledovaných :) máš moc hezké outftiy :) tenhle svetr je super, moje oblíbená barvička :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pamätám, lebo ho mám doma :) :) :). Teta sa prekonala na narodky,ona je na také. Ja ináč oblečenie ako darček nemusím, lebo väčšinou mi nesadne veľkosť. Ale tento nosím doteraz, hlavne kvôli jeho cene, máš pravdu, okolo 30 fakt stál, preto ho mám v úcte :)!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja by som ho mala v úcte keby som ho kúpila ze tých 30 eur, by som ho nosila o sto šesť :D no takto tým, že viem aj ako sa rýchlo vypredal, tak ma veľmi baví a plánujem ho pekne dosť ponosiť :)

      Odstrániť
  11. Takýto úlovok Ti musíme všetci závidieť. Je bombastický! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  12. musim ist do sekaca uz aj ja :-D
    www.donnaiveh.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ja sa vždy zastavim v sekači v BA ked tam idem na kontrolu a tam maju všetko po eure, v sekačok sa najdu aj nove veci ktore sa napriklad nepredali pekny je:))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Pecká!! :-]] ☆. Ten sveter je božskejší než božský zo Sex in the city :-D. Je fákt úžasný. No mi tu v Prešove neako moc dobré seconhandy nemáme a ku tomu sú éšte podľa mňa predražené :-P. Á véľmi pekne ti ďakujem za komentár na mojom blogu. A veľmi pekne píšeš bodaj aj ja raz budem tak písať ako vy viaceré moje top blogerky!!! "_" ;-).

    (Môj blog je heralolstyle.blogspot.sk :-*)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wau! Si zlata to ma velmi teší ze sa ti paci obsah mojho blogu :) verím ti ze v tych sekacoch si na Tom rovnako, skús ak niekedy pôjdeš do BA zamier do týchto kde chodím ja a garantujem ti ze s prázdnymi rukami neodides! ;)

      Odstrániť
  15. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť