streda 11. marca 2015

Bloger roka



Ahoj ľudia! Ako trávite čas? Ja síce trochu roztržito, ale snažím sa udržať si nadhľad. K tomu mi pomáha aj moja nedávna aktivita a to zapojenie sa do súťaže Bloger roka. Keďže módu nadovšetko milujem, rozhodla som sa teda vidieť aké sú možnosti, aká je konkurencia. Som rada, že sa táto súťaž rozbehla, pretože to opäť zviditelní brány blogovania. Na margo toho môžem povedať, že dokonca v takom Nórsku ( odkial sledujem moje obľúbené blogerky) už majú poniektoré rozbehnuté vlastné značky. Tým, že majú aj obrovskú sledovanosť a obdivovanosť, im akokeby zabezpečuje úspech. Tak potom, prečo do toho neísť?? Takže teší ma táto súťaž!

Takže milí moji drahí, chcem vás teda vyzvať, komu sa páči môj štýl obliekania, rád si pozerá môj blog a myslí si, žeby som sa možno na tú pozíciu hodila, budem veľmi rada ak za mňa zahlasujete  

v tomto odkaze:

http://www.blogerroka.sk/dominikamakarova/

Urobiť tak môžete každý jeden, stačí len kliknúť na odkaz a zakliknúť LIKE. Nič strašné a mne tým urobíte obrovskú radosť. Poprípade kľudne môžete zdielať ja budem len rada. Stať sa blogerom roka alebo aspoň umiestniť sa v popredných priečkach v oblasti módy by bolo pre mňa ako splnenie malého sna :) Momentálne je vás 290, čo za mňa hlasovalo a ja som vám vďačná!!! Teší ma vaša ochota pomôcť mi, som naozaj pyšná nato koľko ľudí mi pomohlo zahlasovať a koľko stále pomáha. Takže teším sa na vás ďalších poďme dať spolu čo najviac!

P.S. - chystám GIVEAWAY a verte, že máte sa načo tešiť! Ak budete pravidelne sledovať môj blog dozviete sa viac!
P.S. 2 - Neskôr pridám viacej fotiek z nafotenia outfitu. Dôležitú úlohu v novom poste bude zohrávať klasický čierny kabát a povieme si k tomu viac. Teším sa!

2 komentáre:

  1. Tiež si myslím, že tá súťaž je skvelá ! Dozvedela som sa o veľa skvelých blogov, ktoré teraz rada čítam :) A tiež to mne strašne zdvihlo čitateľnosť, z čoho sa veľmi teším. Vlastne aj k Tebe som sa tak dostala :)

    Pozývam Ťa do mojej GIVEAWAY :) Nika z Break the Rules

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to super fakt, teším sa z toho :) ak chceš pridaj sa aj sem do tejto skupiny na facebooku o Fashion blogerkách na Slovensku :) https://www.facebook.com/fashionblogerkySK?fref=ts

      Odstrániť