streda 6. augusta 2014

Ciao Bella... Benvenuti in Italia!

Benátky 


Úvod:  Musím povedať, že toto taká italiano dovolenka fakt bola, pretože vďaka nestabilnému počasiu sme počas 6 dní vystriedali 5 hotelov, čo teda nie je žiadna švanda! Pri živote ma však držala talianska coffee. Vďaka ti Bože!


Start: Náš sexi tátoš Citroen C3 Picasso odparkoval neďaleko Rimini, počasie na prvý pocit: -300 °C, no v skutočnosti bolo ,,neuveriteľných" 21 °C a poprchalo!!! Kde sa mám akože opaľovať??? Na daždi?? Panikaaa! :o Keďže na daždi sa opaľovať neviem, Rimini sme zrušili a navodili novú atmošku: Bibione. Nezaostávali sme a o najdlhšie 3 hodiny môjho života sme konečne uvideli slnko. Áno slnko! Bol to zázrak! Maximálne vzrušenie! Enrique Iglesias - Bailando v ušiach, EMMA v rukách a už som frčala. Dožila som sa! (fotodokumentáciu si radšej odpustím). Keď už bolo všetko nádherné, krásne a úžasné MUSELI SME ÍSŤ!!! :( :( :( (Súcit) Môj život, ale nabral iný rozmer, keď som sa dozvedela, že naše kroky povedú do obchodov! Juchuuu! Partyyy!!! Na prekvapenie... sme stihli aj vždy krásne Benátky, z ktorých fotodokumentácia tu:






Úchylka na taliansku kuchyňu:


 Pizza:


Pomodoro di spaghetti:


     Keďže môj blog je hlavne o fashion, treba sa zamerať aj na outfit: tričko - Terranova (v prípade záujmu - 5 ewry), sukňa - HM - mohli by ste mi dať avízo či sa vám aspoň trochu páči alebo či ste z neho totálne maximálne vzrušený alebo či by ste sa takto obliekli (dík :*).


Účesík:  keby sa vám páčil - návod tu:       https://www.youtube.com/watch?v=8jAzgPwb_vc



Arrivederci in Slovakia!

                                        Ďakujem za klik na môj blog a prajem obrovsky krásny deň! ;)


instagram: dominikamakarova
facebook: Dominika Makarová

1 komentár: