streda 20. novembra 2013

The secret of long hair

Tajomstvo dlhých vlasov

The secret of long hair


Ahoj všetci. Tento príspevok je o tajomstve mojich dlhých vlasov. Moje pravé vlasy sú polodlhé a s príčeskami dlhé! Tu je opis mojej skvelej pomoci!

Hi everyone. This is my report about secret of long hair. My natural hair is semi-long and with my clip in is long. Here is description my great advice for you!

Toto sú moje pravé vlasy.
This is my natural hair.


 

A toto sú moje vlasy s príčeskami.
And this is my hair with clip in.



 
Použitie: Aplikácia je jednoduchá. Príčesok sa pripne sponkami o svoje vlasy. Celé pripnutie trvá max 5 min. Moje príčesky sú zo živých vlasov. Môžu sa kulmovať, natáčať, farbiť, žehliť. Objednávala som si ich z Internetu zo stránky www.dreamfactorysalon.sk. Majú všetky odtiene, čiže dá sa vybrať. V Balíčku posielajú 9 kusov týchto príčeskov v rôznych veľkostiach- všetko si môžete preštudovať na stránke. (vo veľkostiach ako o 5 cm na boky hlavy, potom dlhšie ako vidíte na obrázku). Čo sa týka celkovej dĺžky vlasov, tá je 60 cm. Výborne sa mi nosia, fakt odporúčam!

Aplication: Aplication is very simply. You use it with ties on you head. The all time for this aplication is max 5 minute. My clip in is from natural hair. You can kulm, roll up, colored, ironed. I got it from Internet page. It is www.dreamfactorysalon.sk. It has all shades, you can choose. It spend 9 pieces clip in different size in packing. (size: 5 cm for pages of head, and longer for all head, you can see on the picture). The all length is 60 cm. It is very good for me, I recommend it!




4 komentáre: