streda 27. januára 2016

Zimné výpredaje: oplatí sa ísť do obchodov či ani nie???

Ahojte. Tak som si povedala, keďže už mám prechodené všetky obchodné centrá (v BA), že by vás možno zaujímalo či sa do obchodov ozaj oplatí ísť alebo radšej sedieť doma pri FB.
   No - moja odpoveď áno aj nie. Na nasledujúcich fotkách budete môcť vidieť aké zľavy som vychytala ja, čo by sa vám možno mohlo hodiť a ak by sa vám to páčilo, aby ste si to ešte stihli kúpiť.

   Ako prvý je tento biely roláčik, ktorý som postovala už na Instagrame. Musím povedať, že biele tričká, topy, pulóvre... nosím úplne najradšej a pri primeranom make upe v nich viac vynikne vaša krása. A navyše biely je veľmi praktický, tento som kúpila v Terranove iba za 5 eur a myslím, že slovo spokojná s ním je naozaj slabé slovo. Určite ho budete mať možnosť vidieť na viacerých outfitoch na mojom blogu.


Ako druhý je tento cropped šedý pulovrík je veľmi príjemného mäkučkého materiálu za 2 eurá!!! z Tally Weijl. Šedá je sama o sebe praktická farba a plánujem k nemu nosiť tie kratučké náhrdelníky.
Teraz počas zimy ma veľmi bavia pulóvre so zimným motívom. Tento som kúpila v H&M za 7 eur, čo je myslím celkom v pohode cena. Ku kúpe tohoto pulóvra ma taktiež motivovala módna blogerka Janatini v jej príspevku Perfect Winter Jacket. No a ostaňte chladní pri toľkej kráse!! :o


Musím sa s vami podeliť aj o kúpu tohto rúžu. Nebol síce kupovaný v zľave, no vyzerá dobre na fotkách a tak som ho samozrejme musela mať :D Ide o fialový rúž značky Rimmel a stál tuším 4 eurá, to je v pohode cena za pekné fotky :D


No a poslednú vec, čo stojí zato ukázať sú tieto lodičky. Vyzerajú kvalitne, majú nevtieravý odtieň červenej farby, primeraný opätok. Kúpila som ich v zľave za necelých 20 eur v obchode Mohito. Sú presne na spôsob od Zary, no tam by ste za ne vyvalili 50 eur. Tieto lodičky sú praktické viac ako si myslíte. Nielenže vaše nohy vyzerajú v nich neuveriteľne žensky, ale dajú sa obuť napríklad aj k business štýlu, k boyfriend štýlu na spoločenskú udalosť atď, atď. To sa vám budem snažiť ukázať v príspevkoch.


Tak to je všetko. Takto som ja uspela v zimných výpredajoch. Ako ste uspeli vy? Našli ste si niečo? Ako ich celkovo hodnotíte?

Ak sa vám tento príspevok páči a zaujímal by vás aj ďalší príspevok odo mňa, stačí len kliknúť na sledovať tento blog a moje príspevky vám budú automaticky naskakovať na nástenku.

Taktiež ma môžte sledovať aj na Instagrame, kde denne pridávam viac outfitov a vecí na inšpiráciu.

21 komentárov:

  1. Ja som si v Čechách nakúpila krásne vecičky vo výpredajoch a myslím si, že sa oplatila ich kúpa :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc krásne veci si si kúpila :D tie lodičky sú super!
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné kousky za krásné ceny! :) Já jsem už dlouho na takové nenarazila ..

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. treba hľadať, hľadať a ešte raz hľadať :/ :D ;)

      Odstrániť
  4. som zvedava na tie lodičky ked ich k niečomu zladiš:)) ja som bola pozrieť vypredaje ale popravde musí sa mi niečo veľmi páčiť aby som si to kupila a svetrík sami páči teda:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som tiež taká, toto boli veci, ktoré som aj chcela a ktoré som si povedala, že určite vynosím a ešte za takú super cenu :) :) :)

      Odstrániť
  5. Odpovede
    1. som rada, že sa páči a super sa v ňom aj cítim :)

      Odstrániť
  6. biely roláčik je top! Ja zastávam taký názor, že keď mám možnosť tak sa idem pozrieť na výpredaje a nikdy neviem, či neulovím práve nejaký fajn kúsok za super cenu a keď nič nekúpim, aspoň mám dobrý pocit, že som ušetrila. Inak som v zľavách ulovila modré lodičky, čierne kotníkové čižmičky, ktoré majú presne takú špicu akú som chcela a dve blúzky a jedny šaty. :) Spolu ani nie 50€ takže som spoko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. pěkné věci sis koupila:) Musím říct, že ceny pěkné a nejvíc se mi líbí ty svetry! + barva rtěnky:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pekné vecičky si si pokúpila. Ja sa tiež veľmi dobre cítim v bielej farbe alebo ešte možno v šedej.. ten biely rolák z Terranovy vyzerá dobre.. zajtra idem do Avionu, takže sa tam určite zastavím :-) cena je viac ako lákavá :-)

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten svetrík a tie lodičky sú krásne ! :) a veľmi pekné fotky :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak to jsi měla vážně štěstí a ulovila perfektní kousky! :) Já jsem se sice byla taky podívat po obchodech, dokonce několikrát, ale nakonec jsem ulovila "jen" delší černé asymetrické tričko, jinak mě nějak nic nezaujalo.. aspoň jsem ušetřila ;)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť