utorok 10. novembra 2015

Autumn love


       Vitajte pri mojom ďalšom príspevku. Dôvodom prečo som si založila fashion blog bolo, že som počúvala zo svojho okolia, že sa pekne obliekam, kde nato oblečenie chodím, kto mi to kupuje.. atď. A keď to nepočujete len z jednej strany, ale nezávisle z viacerých strán... tak vás to začne baviť. Tak ako mňa. No a mňa to pohltilo maximálne, trvá to už asi od mojich 10 rokov a obávam sa, že ma to asi nikdy neprestane baviť :)


     Cieľom môjho blogu nie je prinášať len aktuálne trendy, ale hlavne oblečenie v ktorom sa sama cítim veľmi dobre, je pohodlné, nebojím sa ho obliecť hocikam bez toho, aby si ktokoľvek čo myslel a keďže sa nachádzame v období jesene, typickým takým outfiom je aj tento! Taktiež sa snažím priviesť také outfity, ktoré môžem len odporúčať alebo ktorými  môžem inšpirovať. Nenosím drahé veci, nosím iba veci dostupné pre študentku. Také čo si väčšina môže dovoliť, inak by som sa tu nesnažila inšpirovať.


      Myslím, že priniesť niečo, čo je praktické, pekné, pohodlné, nie drahé, aktuálne a je kde zohnať je bod navyše! A keď o takomto niečom viem moja radosť nemá hraníc tak ako pri tomto outfite. Chcem upozorniť na túto kožušinku:


      Neviem či ste takúto niekedy vlastnili alebo nie. Ale musím povedať, že ja som s ňou už spokojná 2 roky. Ako môžte sami vidieť zvnútra je teplučká čiže ju v kľude môžem nosiť celú jeseň a možno ešte začiatok zimy. Hnedá farba je tiež celkom praktická a vzhľadom na zips na boku sa dá nosiťbuď takto poloodopnutá, zapnutá až po vrch alebo voľne rozopnutá. Mám ju z H&M. A vyšla ma mám pocit, tuším len nejak do 20 eur.


       Ďalším praktickým kúskom v tomto outfite sú tieto modré rifle. Sú to snáď najlepšie rifle čo mám, pretože nielenže (mám pocit), že ma zužujú, ale dokonale prilipnú na postave, modrá farba na nich len tak žiari, nezdá sa mi, že mám v nich väčší zadok ako v iných rifliach. Takže úplne super. Tieto mám tiež z H&M. A verte či nie, ale dala som za ne len 12 eur. No nepochváľ sa :D 


       Chcem upozorniť aj na vlasy k tomu outfitu. Nedávno som objavila jednu módnu blogerku, ktorá ma musím povedať celkom inšpiruje (nielen v oblečení, ale aj v písaní) a práve u nej som objavila tento typ na vlasy. Hovorím o módnej blogerke Sweet lady lollipop. Ako môžte vidieť má podobnú dĺžku vlasov ako ja, no a tak som si ich skúsila natočiť žehličkou tak ako ona. Ak neviete ako sa žehličkou natáčajú vlasy, môžte to napr. vidieť aj v tomto videu. A presne tak som si ich urobila aj ja.


      Čo sa týka topánok - tento rok to bola fakt dilema nájsť tie správne. No myslím, že som ich nakoniec našla u Baťu. Myslím, že staviť na klasiku a nie na módne výstrelky je niekedy tá najvďačnejšia cesta! Vďaka opätkom sa cítim viac sebavedomo. A čierna farba - aby sa mi hodili ku všetkému. Nie sú na zips, iba zboku na gumu, čiže sa aj ľahko nazúvajú. Tak skoro tiež nepremoknú, lebo sú kožené.


     Snažím sa na svojom blogu stále pracovať, no bohužiaľ nejde všetko naraz. Zatiaľ som postúpila aspoň natoľko, že sa snažím na fotenie jednotlivých outfitov volať priamo fotografov (aby fotky nejak vyzerali). Aj na toto fotenie som poprosila Dalibora Holca, ktorého tvorbu môžte vidieť na jeho fanpage. Dalibor bol ako vždy veľmi ochotný a ja mu ešte raz touto cestou za fotky ďakujem.


     Fotili sme v parku "v židáku" v Novom Meste nad Váhom. K týmto fotkám ma veľmi motivovala aj farba jesene, nedalo sa nezväčniť takú krásu - pestrofarebnú, ktorá je tiež vidno len v krátkom období cez rok.

    P.S.1: Chcem sa poďakovať za sledovanosť predchádzajúceho príspevku, v ktorom ste mohli vidieť ako som kamarátku nastajlovala, nalíčila a nafotila. Na mojej fanpage mi ukázalo, že si príspevok pozrelo 1 503 ľudí, z toho 37 ľudí dalo likes, začo úprimne všetkým vďaka. Pre tých, ktorým sa to teda páčilo - dobrá správa - chystám ďalšie premeny.

 P.S. 2: Ďakujem krásne, že ste si pozreli môj príspevok! Ak sa vám niečím páči dajte vedieť čím a či máte viac kúskov, v ktorých sa cítite pohodlne alebo si skôr zakladáte na výstrelkoch? Teším sa na vaše odpovede.

Krásny týždeň.... 

33 komentárov:

  1. Ja som za klasiku, ktorá ma len jemne odlíši od ostatných :). Nerada na seba upriamujem všetky reflektory ! (Alebo, nie často :))
    Kožušinka je krásna, podobné rifle, a tiež z H&M, mám doma, tiež ma nestáli veľa. Celkovo ako v pohode obchod, som tiež študentka, a väčšinou je mi cenovo akurát.A preto som rada, že nie som odkázaná na číňaky, ( kde síce sa občas tiež niečo nájde :)), kde sa mi lacné veci rozpadávajú pri druhom použití. Celkovo krásny príspevok, fotky a jesenné oblečko tiež!
    A s tým blogovaním ťa plne chápem, keď sa musíš venovať škole a ešte aj bežným starostiam, tak je ťažké si to rozvrhnúť :) Mám to to isté :)

    http://christinegirly.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noo tak vidíš kolko mame toho spoločného ... ;) som rada :)

      Odstrániť
  2. Tá bundička vyzerá super a za tú cenu sa naozaj oplatila a veľmi ti pristane a aj celý outfit samozrejme:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásně sladěný outfit :) a fotky máš taky krásné, ten detail bod je parádní, já bych se v nich asi zabila :) A ta hnědá bunda je skvělá, padne ti :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezky sladěný outfit:) Ta bundička je moc hezká:)
    brunnetegirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ahoj ja ťa už sledujem:) maju pravdu že sa pekne obliekaš ja mám tiež rada take veci v ktorých sa cítim dobre a nepotrebujem nejako extra ničim zaujať:) krasna velmi ti to pristane a ta bundička sa mi pači:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jéééé, to je krása!!! a achh, tvoje vlasy jsou úžasnýýýý!! :)) Já musím říci, že moc ráda na jednu stranu sleduji blogerky, které oblekají drahé a luxusní kousky, ale na druhou stranu mám i moc ráda blogerky, které ukazují dostupnou módu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noo presne tak aj ja a niekedy k tym ,,obycajnejsim,, mam bližšie ako k tym vymodelkovanym ;)

      Odstrániť
  7. Máš překrásně natočený vlasy a moc hezkou rtěnku :) I outfit se mi líbí

    OdpovedaťOdstrániť
  8. krásny outfit, topanočky sú pohodlné? vyzerajú super :) prelustrovla som blog a si velmi sympatická :)
    ja som tu nová, ak by si mala chuť zavítaj na môj blog :) môžme dať vzájomne sledovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem krasne :) topanockY- musela som si do nich kupit vložky do topánok a uz je to lepsie :) kľudne vzájomne sledovanie :)

      Odstrániť
    2. hotovo, teším sa na ďalší outfit :)

      Odstrániť
  9. Veľmi pekný outfit ta bundička je krásna a musí ti byť v nej teplúčko :-) Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. wau ten kabátik je krásny, vyzerá teplúčko :)

    OdpovedaťOdstrániť