utorok 4. októbra 2016

Feel autumn

 photos by: Michael Photographer


 sveter Zoot
 kabelka: Zoot
 Vždy začiatkom jesene začnem nejak podvedome automaticky siahať po takých farbách, na aké cez leto nemám absolútne náladu. Možnože je to tým, že keď je chladnejšie sa v takých odtieňoch ako je hnedá, zemité farby alebo napr. tmavé farby cítim akosi lepšie zabambušenejšie. Vždy som chcela na jeseň vyskúšať kombináciu ľahké šaty a k tomu čižmy, len vždy keď som si nato zmyslela bola už taká tá chladnejšia jeseň, kedy nechcem riskovať zdravie. Tentokrát som to konečne stihla a cítila som sa v tomto outfite inak - experimentálne a pritom by sa dalo povedať, že je bežný.
       S čím iným môžme na jeseň experimentovať ak nie so svetrami. Mne sa tento taký akokeby babičkovský veľmi zapáčil a povedala som si, že ho spojím so svojou vytúženou kombináciou ľahké šaty a čižmičky. Stalo sa tak a nečakala, že na Zoot si dokonca poriadim celý outfit.  Neviem či poznáte Zoot ja som o ňom donedávna tiež nevedela, ale je to celkom fajn eshop často s kúskami, ktoré inde nevidíme. Môžeme si tam pozrieť napr. takú kolekciu Karla Lagerfelda. Outfit som zostavovala na základe svetra. Všetky hakibaki vzory sme prenechali svetru a ostatné kúsky som už dolaďovala z jednofarebných kúskov tak, aby vynikol hlavne sveter. Outfitu som dopriala doplnené kúsky v rôznych farbách, aby bol outfit zaujímavejší a vedel zaujať. To znamená šaty neutral farby (môžeš vidieť TU), kabelka sivej farby (obzrieť si ju môžeš TU) a takisto jednej farby čižmy (môžeš vidieť TU). Myslím, že doplnky pri takýchto typoch kúskov sú absolútne povolené. Tak som siahla po zlatých hodinkách, dlhých naušniciach a taktiež aj po slnečných okuliaroch s hnedými sklami. Aj tieto doplnky dokázali dotiahnuť outfit tak kam mali a vďaka nim je pestrejší. Červená kontúrka na pery oživí celý outfit tým správnym smerom. Keďže mať dlhé naušnice je niekedy trochu starosť aj pre uši nepotrebovala som, aby mi do toho ešte aj vlasy zavadzali tak som si ich radšej stiahla do copu, čím som docielila priamy pohľad do tváre bez toho, aby mi do nej akýkoľvek vlas padal alebo teda zavadzal. V tomto outfite som sa cítila veľmi dobre aj preto, že sveter schová akékoľvek nedostatky a je v jesenných farbách. Vďakabohu môžem si ho dovoliť aj vďaka jeho dĺžke, lebo niektoré svetre dokážu pekne skracovať postavu a tento má fajn dĺžku.  Čo poviete na outfit? :)

14 komentárov:

  1. Skvělý outfit. Svetr a kabelka se mi líbí nejvíce. Pěkné fotky a navíc ti to na nich moc sluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pristane ti to. Ja sa ešte čižmám vyhýbam, ale mám pocit, že už to nebude na dlho :D

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mně se to moc líbí, barvy k sobě skvěle sednou:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Domi, to je nádhera! Kouká se na tebe skvěle!

    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je to krása! Začala som čítať tvoj blog a myslím že si jedným z mojích vzorov tiež mám rada módu a tebe to ide od ruky ja si myslím že visitkou každého človeka je to ako vyzerá a stará sa o seba��

    OdpovedaťOdstrániť