streda 7. septembra 2016

Bonprix šaty s jesenným motívom


photos by: Štefan Zajíček






 Oblečenie nájdete ná stránke www.bonprix.eu v týchto kategóriách:

 Vždy som túžila mať nejaké jesenné šaty. Jesenné dizajnom. Priznám sa katalóg Bonprix som akosi zatracovala nenašla som si tam nikdy poriadne nič pre seba. No keď som si ho naposledy pozerala len som zírala. Veľa krásnych vecičiek a normálne som si nevedela vybrať čo skôr.  Keďže som už chcela mať aj niečo pekné na jeseň vyberala som všetko na jesenný motív. Každá jedna vecička je z Bonprixu, okrem kabelky. Prevládajú jesenné farby. Obuv je pohodlná s miernym opätkom, ktorý je tak akurát. Snažila som sa doplniť béžovo - čierne doplnky, nie len jednej farby, aby to bolo zaujímavejšie. Klobúk sa mi veľmi páčil už od prvého kuku a vedela som, že ten hneď vynosím určite na viac spôsobov a samozrejme aj fotiek :D Náramky nie sú úplne môj štýl no schválne som ich chcela vyskúšať a cítila som nestereotypne a zaujímavo ;) Tento outfit sa mne osobne veľmi páči a teším sa na ďalší a ďalšíkrát keď si ho oblečiem. Ako sa páči vám? 

16 komentárov:

  1. Krásné fotky, úžasné šaty, sluší ti to! :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podobné šaty si chcem na jeseň kúpiť aj ja, sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Very pretty dress!! You look gorgeous as usual and your legs are amazing!! Great work doll!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekné fotky. Z Bonprixu som nikdy nič nemala a pravdupovediac už som dávno žiadny katalóg nevidela, mám pocit, že by som tam nič pre seba nenašla. A aj keď takéto šaty nie sú nič pre mňa, tebe veľmi pristanú a vyzeráš v nich super.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem pekne a majú tam viac pekných vecí ako inokedy mne sa zdá :)

      Odstrániť
  5. Celý outfit je úžasný! přesně můj styl. Líbí se mi botky i šaty a klobouček to hezky doplňuje :)BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne šaty a celkový look :) ja si bonprix vždy len prelistujem, ale nikdy ma tam nič veľmi nezaujme ale teraz ma naozaj milo prekvapil krásnymi vecami ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné fotky! :)

    http://marketafrank.com

    OdpovedaťOdstrániť