sobota 24. septembra 2016

Aké to môže byť keď dostanete pozvánku na otvorenie obchodu medzi VIP hostí



         No aké to asi môže byť? Bombové. Nie bomby tam chválabohu neboli. Keď som začala tvoriť svoj blog ani by mi nenapadlo, že k nejakému takémuto eventu by som sa mohla dostať a už vôbec nie medzi VIP hostí, preto som to ešte aj o to viac prežívala. Nevedela som, že aj takéto možnosti blogerky majú. Už viem a viem, že takýchto možností je ešte omnoho omnoho viac. To, že som sa mohla zúčastniť takejto akcie ma teší aj o to viac, že obchod Forever21 je navyše dosť štýlový, v ktorom si viem naisto vybrať veci, čo budete môcť vidieť aj neskôr na blogu. Z čoho som bola prekvapená bolo, že pozvánku na tento event dostalo iba pár módnych blogeriek (myslela som, že nás bude viac) a tešilo ma, že práve ja som medzi tými vyvolenými. Keď som si pozerala zoznam aké blogerky sú pozvané väčšinou som všetky poznala - také, ktoré už sú celkom známe a uznávané a vtedy som si pomyslela alebo mi bolo trošku trápne, že čo robím medzi nimi ja? Ja, ktorú dokopy nikto nepozná a mám spolupracovať s takou značkou ako je Forever21? Cítila som sa zvláštne, ale o to významnejšie a o to s väčšou cťou som do spolupráce išla. Keď som sa dozvedela, že sa bude s nami konať rozhovor opäť som sa celkom roztriasla, pretože nemám často príležitosť hovoriť o svojich módnych názoroch takto verejne - do mikrofónu pred ľuďmi. No snažila som sa dýchať, artikulovať a,  aby všetko to čo hovorím dávalo nielen zmysel ale malo to aj niečo do seba. Veď prezentujem predsa seba ako módnu blogerku - ak sa popálim - tak ma bude brať aj okolie - preto bolo na mieste hovoriť s rozmyslom, vážene, logicky a nevtipkovať. Na otvorení obchodu sa pohybovali aj takí ľudia ako Roman Juraško (moderoval), Lucia Mokráňová, Emma Drobná, Martin Harich, Diana Hágerová, Mamba Dasha, Evelyn, rôzni iní vizážisti, stylisti, blogeri a iní. Súčasťou bola módna prehliadka, pričom každá jedna je pre mňa zážitok keďže v mojom okolí sa nič také nikdy nekoná. Ku koncu sme mali obliecť jedno dievča náhodne vybrané a následne odkomentovať outfiť - čo a prečo som zvolila. Ja som sa Katku snažila obliecť do štýlu v akom je obchod zameraný a teda niečo streetové, pohodlné a trendy vhodné na bežný deň a kľudne aj na celý keďže som zvolila pohodlnú obuv.
     Takže takto som si užila pozvánku od Forever21 na otvorenie ich obchodu v Auparku v Bratislave. Veľmi si to vážim a je to len a len pekná spomienka na tento deň. Boli ste tam už pozrieť? Páčia sa vám tam veci? Dostávate takéto pozvánky? :)

instagram: @dominikamakarova

12 komentárov:

  1. Tenhle obchod mám moc ráda! chodila jsem do něj často, když jsem žila v UK :). Pozvání tě muselo potěšit :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja sa už neviem dočkať, kedy ho konečne navštívim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. takové pozvánky nedostávám a asi jentak ani nedostanu, ale musí to být skvělé:-D v tomto obchodě jsem ještě nebyla, ale ségra v UK a ve Vídni tam byla a říkala, že je super a že tam musím jít, doufám, že se tam v budoucnu podívám a něco krásného pořídím:)


    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musel to být vážně úžasný zážitek, krásné fotky! :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratulujem ti! Určite to musel byť skvelý zážitok a tiež skúsenosť. Držím palce, nech sa ti aj naďalej takto darí:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Už mám stadiaľ prvé úlovky, a teším sa, že už nemusím kvôli nim cestovať do Viedne.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť