piatok 19. augusta 2016

Evening dress



náušnice: Tatiana Kročilová
 šaty Mohito
 topánky na opätku: Zoot

 za fotky ďakujem Monika Mullerová
Teraz cez leto je mnoho akcií kedy sa môžme vyparádiť. Taktiež aj veľa svadieb, spoločenských udalostí, a preto mi napadlo vymyslieť nejaký večerný outfit. To, že akože popíjam víno by malo k tomu pritakať, chcela som aby to bolo viac atmosférické. Tieto šaty som objavila v Mohito. Ich strih, intenzita cyklámenovej farby, látka ... ma dostali tak, že som niekoľko dní okolo nich chodila a snívala keby som aj ja také mala ... Keď som zistila, že ich môžem mať (ako módna blogerka) všetko sa mi rozjasnilo a všetko bolo zrazu krásne, v očiach len srdiečka ... poznáte to.  Mala som záujem vytvoriť  nie typický večerný outfit – chcela som, aby to malo niečo viac, išlo mi o decentnosť, o ženskosť,  o úroveň, o niečo čo dokáže zaujať, čo ani zďaleka nie je vulgárne.  Aby bol celkový dojem z outfitu ešte silnejší na kombinovanie som si vybrala zlatú farbu.  Keďže sa jedná o outfit do spoločnosti - pre ženu a k šatám podľa mňa viac hodia opätky.  Doplnila som malou zlatou kabelkou, pretože na večer nepotrebujem ruskak s karimatkou, že áno. Make up – jemný doplnený o kontúrku farby podobnej šatám  a lícenkou.  Účes som si vytvorila pomocou špongie do vlasov.  UPOZORNENIE: Ak sa však v spoločnosti nechystáte upozorňovať na seba oblečením tak si tieto šaty vyhoďte z hlavy, pretože keď som ich mala na sebe mala som čo robiť, aby som sa už nečervenala z toľkých pohľadov alebo aspoň som si mohla zobrať nejaké asociálne slnečné okuliare a tváriť sa nenápadko :D  Čo hovoríte na môj večerný outfit?  Páči sa? 
sleduj ma na Instagrame: dominikamakarova

18 komentárov:

  1. Domi, to je naprosto luxusní, moc ti to sluší! ♥

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fotky jsou nádherné a ty šaty ti perfektně sedí i tou barvou! Skvěle zvolené botičky mimochodem ♥
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. já bych na tebe také koukala, kdybych tě v tomhle viděla, šaty jsou totiž úchatné a moc ti to v nich sluší:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Si nádherná Dominika! Neskutočne ti to svedčí♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gorgeous dress!!! You look stunning babe and your legs are amazing!!! :) Great work!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. och tak tieto fotky sú super!!! krásne prostredie, nádherný outfit, super vizáž a líčenie. Krásne :) a ten drdol je úplne waaaa krásny!!!! A táto farba ti veľmi svedčí :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Outfit celkově vypadá moc hezky, všechno krásně ladí :) Moc se mi líbí botičky a tvůj účes a líčení :) Šaty jsou hezké, ale ta spodní část by se mi líbila více, kdyby byla střižena klasicky rovně :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť