sobota 13. februára 2016

GIVEAWAY: kabelka MICHAEL KORS

Ahojte dievčatá tak je tu moja prvá giveaway, kde môžete vyhrať túto krásnu červenú kabelku Michael Kors so zlatým prevedením. Kabelka sa dá nosiť len tak do mesta alebo aj na spoločenskú udalosť. Dá sa nosiť prevesená cez rameno alebo do ruky :)


Čo preto urobiť, aby ste ju vyhrali?

1. sledovať ma na GFC
2. sledovať ma na mojej fanpage na Facebooku a zdielať ju na svojom FB
3. nápisať do komentáru ako sa vám páči môj blog, o čom by ste prijali článok a koľko už sledujete môj blog. Následne zanechajte na seba e-mail v komente, aby som vás mohla kontaktovať.


Súťaž potrvá do 20.2.2016  do 23:59. Vyhráva tá, ktorej koment bude pre mňa najväčším prínosom pre rozvíjanie blogu. Všetky splnené úlohy si samozrejme skontrolujem. V nedeľu 21.2.2016 budem kontaktovať dievča prostredníctvom meilu, ktorá túto kabelku vyhrá.

Teším sa na mojich prvých účinkujúcich :))

Veľa šťastia :)

5 komentárov:

  1. Sledujem iba krátko, ale tvoje články sú pre mňa veľmi inšpiratívne:) veľmi sa mi páčil článok o NM, ktorý ma veľmj zaujla! A blog je super, pokračuj ďalej v tom, čo ťa baví:) určite zaujmú aj nejaké tie DYI-čka!
    wendi@centrum.sk
    FB: SimonaBelasa
    GFC: tento účet
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super giveaway! Keďže na svojom FB nezvyknem zdieľať podobné súťaže, tak aspoň nesúťažne napíšem, že tvoj blog sledujem len pár týždňov, ale zaujal ma natoľko, že som si prečítala veľa príspevkov dozadu.
    Čo by som zmenila, neviem, možno trošku dlhšie články :-)

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pozvanka na giveaway na stovke blogoch a dve sutaziace. Nezapojili sa ani 44 followers na GGC, 247 na Google plus a 926 na FB. Ocividne o sutaz nie je zaujem, takze nemusis vsade spamovat s pozvankami. Nie si zacinajuca blogerka a uz by si mohla vediet, ze to posobi otravne. Citam, ze Katka v podstate ani nesutazi. Posli kabelku vaji a mas to vybavene. Good luck.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hlavne se nenech otravit anonymnimi komentari. Ja jsem za tvoji pozvanku rada, protoze jsem objevila novy blog s krasnou a sikovnou zenou. Souteze se zucastnit nemohu, protoze momentalne nejsem na FB a asi ani nebudu po te, co po mne chteli obcansky prukaz nebo cestovni pas. Cenzuru nepodporim.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. GFC: Terezah-style
    FB: Tereza Hájková
    Mail: terezka0000@seznam.cz
    Sleduji tě chvíli ale tvůj blog se mi líbí a myslím si že máme společný styl jak v oblékání tak i v kosmetice a líčení se. Tip na články by určitě spousta uvítala například kosmetické novinky v drogeriích a nebo modní články o tom jaké kolekce s jakým oblečením se teď nachází v obchodech, tématické outfity. Tvůj blog je pěkný a myslím si že jsi na dobré cestě.

    OdpovedaťOdstrániť