utorok 3. novembra 2015

Premena


      Ahojte. Dnes Vám chcem ukázať niečo čo som dlho chystala nikdy som sa k tomu poriadne nedokopala! Chcela som uskutočniť vizáž, úpravu vlasov, styling, fotenie, úprava fotiek.. mnou na nejakej obeti. Funkciu pokusného králika prebrala moja dlhoročná kamoška Gabča.
      V tomto článku Vám priblížim okolnosti za akých som s ňou zaobchádzala. Miestami Gabika protestovala, ale bohužiaľ domov by som ju už nepustila takže chtiac nechtiac musela obsedieť.
Takže ideme na jednotlivé (pre ňu) násilnosti:

Gabča takto ku mne pricestovala:
(nie, že by jej to takto nesvedčalo, ale mala som silné nutkanie niečo na nej vyviesť)


1. Prvou násilnosťou bolo líčenie! Dovoľte mi krátky popis! Gabča sa líči veľmi málo (špirála, make up), no a preto som tomu prispôsobila aj líčenie. Nechcela som, aby vo výslednom efekte sa cítila zmaľovaná.Tak som nato išla pomaly, isto a hlavne žensky. Pravdupovediac nemusela som veľa pridávať.Zo začiatku som jej korektorom zakryla pupáky, jazvu na čele akú mal Harry Potter (žartujem), proste skryla som jej všetko, načo som sa nemohla pozerať. Ten vlastne odviedol hneď polovicu práce. Mierne zvýraznila obočie (k vlasom), jemný ružový rúž, špirála, zvýraznila som lícne kosti a slabučké hnedé tiene. 


2. Ďalší problém bol Gabču nastajlovať. Tu som sa taktiež odviazala. Využila som jej vysokú a chudú postavu. Chcela som jesenný outfit a rozhodovala som sa medzi športovým a elegantným outfitom. Opäť som chcela, aby sa Gabča cítila vo svojom a nie nepohodlne. Tak som jej šupla topánky s opätkami (Baťa), túto pochlpatenejšiu vestu (ktorú aj keď nechcela si musela obliecť, lebo som jej to proste povedala, btw Čínsky obchod), Nahodila som jej blúzku, lebo viem, že ak chcem, aby vestička vynikla biela je správna voľbu pod ňu. Do toho sme prišli na zaujímavé zistenie, že kožená bunda do toho, nie je vôbec nápad na zahodenie. Nakoniec rifle - najlepšie k tomu nie? A Gabče jednoducho k jej vysokej postave pristanú.





3. Pár dotazov aj k účesu: Gabča má jemné a nie veľmi husté vlasy. Nosí ich stále rovné a zväčša len rozpustené. Preto som malá silné nutkanie vyrobiť z nich objem, aby sme tvár obkolesili nejakou hrivou. A myslím, že lepší nápad som ani nemohla mať.  Najprv som jej navlnila žehličkou, potom rozčesala, natupirovala, zalakovala a účes bol na svete. A myslím, že jej to pristane, veď môžte usúdiť aj sami.





   4. Fotky som mierne doupravila v programe Picasa 3. Robila som ich foťákom Canon Eos 1100D. A na svet prišli v parku v Častkovciach.



       Gabči touto cestou ešte raz ďakujem za spoluprácu. Myslím, že sme si to obidve užili. Snažila som sa na nej urobiť maximum ako som to vedela. Pomocou líčenia, účesu a stylingu som sa snažila zvýrazniť jej ženskosť! 



     Ak sa Vám táto premena páči dajte mi vedieť, poteší ma každý Váš odkaz. Občas takéto premeny realizujem aj na sebe, ktoré dávam vedieť prostredníctvom Instagramu, kde ma môžte tiež sledovať.


  

   pozdravuje Vás Dominika.





26 komentárov:

  1. Fúha :) dobrá práca! A kamoška má dobrú odvahu :)! Outfit je proste tak krásne jesenný :) Krásne!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Téda. Ze slečny je ještě větší kočka než předtím! :) Jste krásné obě :)

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super proměna! Opravdu se ti povedla a kamarádce to moc sluší. Já už sem taky pár proměn dělala a vždycky je to skvělý pocit z toho výsledku! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak! Tak vieš ako sa cítim.. ❤️ som rada a možno urobím aj nejakú ďalšiu ;)

      Odstrániť
  4. Krásna premena palec hore :) Z nevýrazného káčatka sa stala krásna labuť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páni, tak to je vážně paráda, proměna se povedla všemi deseti :-)!
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja odpadnem ty si z nej spravila úplne inú ženu !!! Dúfam, že bola spokojná lebo je fakt kočka :-) Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj bola spokojnáá :)) ďakujem krásne za pochvalu :))

      Odstrániť
  7. NO tak to je ale neuvěřitelná proměna! Klobouk dolů, jaká kočka se vyklubala z šedé myšky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. je to velmi pekna premena, vlasky perfektne, aj članok celkovo..osobne by som navrhla nabuduce detailnejsie foto počas líčenia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Si šikulka a kamarátke to naozaj veľmi pristane! :-) Nedávno som zažila podobný deň so sesternicou a aj s jej deťmi. Tiež sa chystám na článok. Musím uznať, že takéto dni stoja za to. Dúfam, že aj nabudúce uverejníš takýto článok, paráda. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu presne takto to je ❤️ teším sa aj ja potom na tvoj článok 😉

      Odstrániť
  10. ja teda Gabču poznám už hmm 8 rokov a takto som ju zažila prvýkrát :) už som čučala nad fotkami čo si dala na fb a takto by to mala nosiť stále :) krásna ženská a sexi :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to som rada, že sa moja práca páči a súhlasím, mohla by sa takto častejšie fintiť :D ;)

      Odstrániť