sobota 3. októbra 2015

Jeans.



     Ahojte, hlásim sa s novým outfitom! Je síce ešte trochu letný, no možno bude príležitosť využiť ho ešte. Priznám sa dlho som zháňala takúto riflovú vestu (bledomodrú) - čakala som na rozumnú cenu, ale nedočkala som sa tak som musela investovať. Trikrát som sa prežehnala keď som ju kupovala. Ale inak v poriadku, prežila som. Mám ju z Tally Weijl


       Kupovala som si ju ešte pred letom a presne toľko mi trvalo urobiť príspevok o nej. Rozmýšľala som totiž ako ju zladiť, aby sa mi to čo najviac páčilo, skúšala som ju s rôznym oblečením až pokým som sa nedopátrala k outfitu, v ktorom som sa s ňou cítila najlepšie. A to je tento.


        Navolila som teda k nej biele oblečko (biele tričko a biele krajkové kraťase). Je to taká celkom overená kombinácia, ktorá podľa mňa k sebe ide. Biele krajkové kraťase nosím veľmi rada už vyše roka a nehodlám ich opustiť ani na ďalší rok. Kúpila som si ich na dovolenke (ak si dobre pamätám), no dajú sa zohnať teraz už v hociktorom obchode.


        K takémuto outfitu si myslím obuv béžovej až hnedej farby ideálne hodí. Tieto mám tiež z Tally Weijl a sú super, držia stále (mám ich rok). A hlavne tým, že sú zboku na zips je u mňa veľká výhoda. Nechystám sa totižto zostárnuť pri šnurovaní topánok :D


      Pri fotení outfitu sa samozrejme pozerám aj nato, na akom prostredí chcem fotiť. V tomto prípade som zaexperimentovala a výsledok je podľa mňa super, samozrejme bez dobrého fotografa by to nebolo ono. Touto cestou ešte raz ďakujem za fotky aj za trpezlivosť Marekovi Chnapkovi. Na Facebooku ho nájdete ako  Marek Chnapko. Musím povedať, že nato, že je začiatočník ide mu to veľmi dobre a už teraz sa teším na ďalšiu spoluprácu s ním.


    Na fotke mám opäť príčesky, ktoré ani nie sú vidieť vďaka vhodne zvolenej farby. Podľa mňa mať príčesky je miliónkrát lepšie ako dať si predlžovať vlasy za nekresťanské peniaze. Ja mám tieto asi rok a držia stále, všetko super a nemusela som ani obetovať všetok svoj majetok.


    Ak sa Vám moje fotky páčia a radi by ste videli do budúcna tiež nejaké ďalšie, kľudne si ma pridajte na Instagrame, kde ma nájdete pod menom Dominika Makarova, tam pridávam asi najviac fotiek alebo potom na mojom portfóliu na facebooku - Dominika Makarová - photomodel, kde môžte vidieť fotky, ktoré napr. na blog nedávam. Budem rada ak ma svojím like na stránku podporíte a tým Vám pomôžem inšpirovať sa vo svete módy alebo fotomodelingu.

     
       Ako doplnky som zvolila len jednoduché biele visiace náušnice. Myslím si, že outfit príjemne dotvárajú. Mám ich zo Sixu. Fotky sme robili na jednom družstve a musím povedať, že presne takto nejako som si tie fotky pred fotením predstavovala. Takže fotograf splnil moje očakávania a tým sa mi snáď podarilo ich Vám predostrieť v čo najlepšom svetle.


        Aj make up som zvolila len jednoduchý samozrejme s jemným rúžom. Nalíčená som tu podľa vidia, ktoré som uverejnila v predchádzajúcom príspevku, nájdete ho tu: My everyday make up routine a opäť ma poteší, ak sa vyjadríte aj k nemu, či sa Vám páči alebo nepáči, či ste skôr za extravagantnejšie líčenie alebo takéto jednoduché? Budem rada za každú odpoveď.


Teším sa, že ste si pozreli tento príspevok. Verím, že som Vás niečím inšpirovala ak áno dajte vedieť čím. Môžte mi tiež dať vedieť či sa Vám aj samotné fotky páčia. Teším sa na každú reakciu!




20 komentárov:

  1. Krásne, krásneeee :) Podobnú vestu mám aj doma, akurát ,že je už zateplená kožušinkou, takže ju využívam hlavne teraz, ale... vraj má ešte prísť babie leto, takže sa pôjdem po nejakej ( podobnej tej tvojej ) ešte asi poobzerať.....A, fotky ideálne pasujú k outfitu, krááśa ( už sa pri komentovaní tvojho blogu dosť opakujem, hoci, iné slová sa podľa mňa ani nedajú použiť ).
    Gratulujem, dobrá práca !!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti veľmi pekne! :) Ani nevieš ako ma tvoja reakcia teší :) si super! :)

      Odstrániť
  2. Krásne fotky ! Tá mašlička vo vlasoch je veľmi pekná :) Ďakujem za pozvanie na blog, máš krásne fotky :)

    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, teším sa z pozitívneho komentu :))

      Odstrániť
  3. Si naozaj nádherná. Inak veľmi pekný outfit i fotky, no úplne som z teba paf.

    Katka z Čo je dobré to musím mať
    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk a neprehliadni moju novú GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hezky outfit, libi se mi, jak si ho pojala a fotila u koni :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fotky mi úplně připomínají léto a ty krásnou kovbojku. :))) Víc než vesta se mi líbí tvoje kraťásky. A první fotka je velmi vydařená. :)

    dashasoliman.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vestička i kraťásky jsou super, moc ti sluší :) Pěkné fotky!
    The Colorful Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne fotky :) Toto leto som takéto šortky nosila aj ja a najradšej by som ich nosila stále :D..Outfit ti pristane :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem moja krásna.. ja tiež ťak.. len, teraz si musíme nejak prečkať tú zimu :( :D

      Odstrániť
  8. vestička je naozaj pekná a máš originálne fotky :-) Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak to je nádherné a ty fotky...já nemám slov. Outfit ti moc sluší a jsi krásná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wauuuu, celý outfit je božííí, stejně tak jako tvoje fotky a vlasy :))

    OdpovedaťOdstrániť