štvrtok 25. júna 2015

Summertime

   

       Začnem tak trochu netradične, no po svojom! Keďže na svojom blogu chcem pracovať, zlepšovať sa, venovať sa mu intenzívnejšie ... pustila som do éteru jednej nemenovanej facebook skupiny svoj blog s cieľom dopočuť sa čo najviac kritiky. A dopočula som sa! A nie málo ;) A som takáá rada! Viem aspoň na čom pracovať, čo doladiť, čo zmeniť, o čom vôbec nepísať a pod. Táto kritika ma poháňa vpred, konečne počujem nejakú reakciu! Samozrejme, že sa poteším aj chválam, ale kritika ma vie vyprovokovať a posunúť vpred možno ešte silnejšie.


Takže poďme od začiatku:

- dozvedela som sa, že je lepšie dávať skôr vlastné fotky ako fotky z netu
na moju obhajobu: VIEM O TOM! A určite budem na tomto viac pracovať! Koniec koncov je to blog o mne nie o druhých :)

- ďalšia chyba bola, že ak mám blog zameraný na fashion tak nech tam nevsúvam súkromie!
Ďalšia vec: nikdy som nebola zato písať širokej verejnosti o svojom súkromí, preto som sa rozhodla, že sa už zameriam len a len na módu na blogu :)Úprimný pocit: Odkedy som sa takto rozhodla, začala som sa tešiť na prvý príspevok len a len o fashion. A ten je tu dnes :)

- potrebovala by som Web designera, mám nekvalitné fotky... opäť SÚHLASÍM, len bohužiaľ môj celý život nie je len o blogovaní a nemám otca ani frajera milionára, preto fotím len s tým čo si môžem dovoliť :) čiže snažím sa, pracujem. Do budúcnosti uvažujem o web designerovi a možno nejakú amatérsku fotografku/fotografa, ktorý by sa podujal na fotenie módy a tým aj on rozšíril portfólio. Ak o niekom šikovnom viete, dajte vedieť ;) Budem sa tešiť.

- vraj môj text nie je správne štylizovaný, občas nedáva zmysel ... Toto je jediné s čím si dovolím nesúhlasiť. Je to iba blog. A blog, ktorý si píšem ja, píšem tak ako je to zaujímave pre mňa a vôbec sa nenahnevám keď mu nebudú rozumieť všetci. Viem, že sú ľudia, ktorých moje písanie baví a aj keby to boli len dvaja ľudia už aj pre nich sa mi oplatí písať a tvorit :)



No, toľko bolo k tým chybám, ktoré som sa dočítala o mojom blogu, ak viete o ďalších kľudne sem s ním, nenahnevám sa, práve naopak poteším! Chcem na sebe (mojom blogu) pracovať!

A teraz k tomu sľúbenému fashion príspevku!

Pred pár dňami som písala o nejakom super letnom outfite, či už na dovolenku, s kamošmi na chatu, na party alebo teda kam si zmyslíte..



K letu mi veľmi patrí niečo crazy, veselé, mladistvé, FARBY, šialené strihy, retro... ale hlavne asi tie farby. Ako som tak núrala po obchodoch (pred dovolenkou), zistila som, že super špeci kúsky a nie príliš drahé (myslím celkom fajn tovar) teraz na leto má Terranova. Pre niekoho shit pre niekoho v pohodičke. Pre mňa v pohodičke. Kúpila som si tam veľa vecí na dovolenku, z obchodu som odchádzala náramne šťastná s úsmevom od ucha k uchu a nič som už k svetu nepotrebovala. Poďme k outfitu:



       Toto tričko plne vystihuje moje ponímanie leta. Keď som ho uvidela, povedala som si, že je presne také, aké som hľadala a, aké sa k letu hodí. Strih, farby.. všetko. Bavilo ma. Viem, že niektoré sa na takéto kratšie tričká necítia, ale poviem vám akékoľvek bruško sa dá zakryť tým, že si jednoducho sukňu posuniete vyššie a problém je zahojený,  (alebo aspoň niečo zakryje) vyskúšajte to. Bola by škoda nenosiť tričká takéhoto strihu, keď sú toto leto tak trendy. Čo sa týka sukne, (musí ju poznať každá) z New Yorkeru a majú ju vo viacerých farbách, takže už to chce len fantáziu. K tomuto outfitu som doladila ešte brilky - zase sú typické mladistvé a k letu sa plne hodia. V celom outfite som sa cítila super, hlavne keď mi ako tak zakryli bruško, čiže taký malý trik baby ;) Mne sa tričko páči a určite plánujem v tomto hravom trende pokračovať!

Prajem veľa krááásnych tričiek ;)))

7 komentárov:

  1. Akákoľvek kritika je dobrá, aspoň vieme na čom sme a kam chceme ďalej smerovať. Držím Ti palce v zlepšovaní Tvojho blogu. Každá z nás ma vždy čo zlepšovať. Top je skvelý a tie brílky Ti super sedia. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Po prečítaní článku som schválne zašla do Terranovy aj so sesterkou, mali sme toľko tašiek, že sme skoro nevedeli prejsť cez devere. :) :D Takže vďaka! Rozšírila si môj šatník. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi sa teším, vravela som... Dúfam, že aj nabudúce ťa niečím inšpirujem :)

      Odstrániť
  3. Ty fotky z pláže jsou boží, moc ti to sluší :-)
    Taky na léto miluju barevné oblečení :-)

    OdpovedaťOdstrániť